Visok, mršav, u crnom i maskom na licu sa likom Gavrila Principa zario je Aleksandru nož u srce! Potraga za ubicom sa Labudovog brda

25.02.2022

09:09

0

Aleksandar Tatalović (21) napadnut je u sredu uveče, a preminuo je nekoliko sati kasnije u Kliničkom centru

Visok, mršav, u crnom i maskom na licu sa likom Gavrila Principa zario je Aleksandru nož u srce! Potraga za ubicom sa Labudovog brda
248598_ubistvo-labudovo-brdo-1_orig - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Policija i dalje traga za petoricom muškaraca koji su nasmrt izboli Aleksandra Tatalovića (21).

Podsećamo, Aleksandar se šetao sa devojkom i drugom na Labudovom brdu, kada su ga iz čista mira napali maskirani muškarci, a jedan od njih zadao mu je smrtonosni ubod nožem u srce.

Mladić je urpkos naporima lekara preminuo u Kliničkom centru.

Devojka i drug, na čije oči je smrtno ranjen mladić, dali su izjavu u policiji.

- Na osnovu njihovog opisa policija je raspisala potragu za napadačem koji je mršave građe, visok oko 170 centimetara koji je bio obučen u crnu garderobu i maskom preko lica sa likom Gavrila Principa. Očevici su kod njega videli u ruci veliki nož nalikom na kuhinjski kojim je ubadao momka. Onog trenutka kada se Aleksandar srušio tada su pobegli niz ulicu 11. krajiške divizije u Rakovici. Saslušani momak i devojka nisu mogli tačno da kažu da li je sem ubice bilo još četvorica ili petorica momaka koji su napali mladića - kaže izvor blizak istrazi za Telegraf.

Motiv napada još uvek nije poznat.

- Po svemu sudeći, napadači su Aleksandra pratili dok se šetao sa drugom i devojkom i čekali pravi trenutak da ga napadnu i usmrte. Kada se nakon silnih uboda srušio na zemlju, vinovnici su pobegli - dodaje naš izvor i tvrdi da ni devojka ni mladić koji su bili očevici ubistva nisu napadnuti.

Podsećamo, sve se odigralo u sredu oko 22 časova. Aleksandra su maskirani muškarci ubadali sve dok nije pao na zemlju, a zatim su pobegli.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike