Ovo je najopasniji kraj u Beogradu: Mladić sinoć iskrvario kada je uboden nožem u srce! Ovde je krv mnogo puta prolivena (FOTO)

24.02.2022

19:45

3

Policija intenzivno traga za osumnjičenima koji su pretukli mladića

Ovo je najopasniji kraj u Beogradu: Mladić sinoć iskrvario kada je uboden nožem u srce! Ovde je krv mnogo puta prolivena (FOTO)
248598_ubistvo-labudovo-brdo-1_orig - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Beogradska policija traga za petoricom vinovnika tuče zbog sumnje da su sinoć na Labudovom brdu nasmrt nožem izboli A. T. (21), koji je preminuo u Urgentnom centru. Mladića su, kako se pretpostavlja, dok se šetao sa devojkom i drugom u Ulici 11. krajiške brigade, napali nepoznati muškarci koji su nosili fantomke, a jedan od njih mu je zadao smrtonosan ubod.

Njegova devojka i drug dali su izjave u policiji, a navodno su ispričali da nisu prepoznali napadače. Na osnovu opisa koji su dali devojka i mladić koji su bili očevici, policija je raspisala potragu za osumnjičenima.   

- Prišli su nam s leđa, jedan je skočio na mog dečka i počeo da ga ubada. Pored njega su bila još njih trojica-četvorica. Mislim da su i oni imali noževe i da su ga ubadali. Pobegli su kada je pao na ulicu, bio je sav u krvi - rekla je navodno ona, i dodala da ne zna koji je bio motiv napada.

Tragovi krvi na mestu nesreće, 24sedam/Katarina Mihajlović
 

Naša ekipa je danas bila na mestu nesreće, gde je zatekla tragove krvi, kao i rukavicu plave boje. Kraj je prilično "živ", a preko puta parka u kome se dogodila tuča nalazi se gimnazija, kao i dečje igralište. Komšije kažu da je ovo naselje problematično i da su incidenti česti.

- Ovaj kraj je jako problematičan. Navikli smo na viku, dreku i brojne incidente, jer se takve stvari  ovde svakodnevno dešavaju. Momak mi je rekao da je sinoć video policiju, ali nije znao šta se desilo. Policiju viđamo u našem kraju, tako da nam u tom smislu ništa nije čudno jer se često dešavaju upucavanja i ubadanja. Po zgradama ste verovatno primetili da su ispisane različite poruke koje se odnose na navijače, tako da me uopšte ne čudi što se dešavaju ovakve stvari u našem kraju - kazala nam je žiteljka ovog beogradskog naselja koja je želela da ostane anonimna.

Takođe, primetili smo danas nekoliko policijskih patrola koje su patrolirale ovim naseljem, ali i inspektore nedaleko od mesta gde se dogodila tuča. Žitelji ovog beogradskog naselja su nam kazali da su prilično uznemireni jer se tuča dogodila nedaleko od škole i dečjeg igrališta.

Porodična tragedija

Porodica ubijenog A.T. je navodno pre petnaest godina doživela tragediju kada mu je brat poginuo u saobraćajnoj nesreći, pišu beogradski mediji.

- Kada je Aleksandar bio mali, njegov brat je poginuo u saobraćajki. On je šetao s dedom, neko ga je pozvao s druge strane ulice. Dečak se otrgao i potrčao, a na kolovozu ga je pokosio automobil, ubio ga je na mestu - kažu komšije za medije i dodaju:

- Porodica se nikada nije oporavila od te tragedije, a sad ih je sačekalo i ovo. Inače, Aleksandrov deda, pred kojim je njegov brat stradao, umro je pre samo sedam dana.

 

U ovom kraju, gde se dogodila tuča s kobnim ishodom, primetili smo poruke na fasadama brojnih zgrada, a odnose se na navijače.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Takođe, videli smo na jednoj od zgrada i mural posvećen Ljubomiru Markoviću Kići (39), koji je bio jedan od vođa Partizanove navijačke grupe "Alkatraz".

Podsetimo, Marković je ubijen prvog novembra 2019. godine u neposrednoj blizini osnovne škole, nekoliko sekundi pošto je sa grupom prijatelja izašao iz balona u kom su igrali fudbal.

Mural posvećen Ljubomiru Markoviću, 24sedam/Katarina Mihajlović
 

Maskirani napadač sa kapuljačom na glavi prišao je laganim hodnom žrtvi koja je stajala među prijateljima. U jednom trenutku Marković je pogledao u levu stranu i kada je video svog ubicu počeo je da trči. Do danas je ostalo nejasno da li je to učinio zato što je prepoznao napadača ili je video da je izvadio oružje.

Pretrčao je ulicu i u trenutku kada se našao ne benzinskoj pumi sustigli su ga meci, pao je, a egzekutor je prišao i hladnokrvno ga overio sa dva hica u glavu. Sa lica mesta je pobegao crnim BMW-om, u kojem ga je po svemu sudeći čekao saučesnik. Spustili su se Ulicom Grčića Milenka ka Ustaničkoj, odakle im se izgubio trag.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike