Užas u Smederevu: Muškarac i tinejdžer (17) osumnjičeni da su obljubili devojčicu! Uhapšena i njena majka!

22.02.2022

13:03

0

N. M. je u saradnji Višeg javnog tužilaštva u Smederevu i MUP-a RS, uhapšen i zadržan posle dobijanja informacije da je u svojoj kući, obljubio dete ženskog pola

Užas u Smederevu: Muškarac i tinejdžer (17) osumnjičeni da su obljubili devojčicu! Uhapšena i njena majka!
Policija - Copyright Pixabay

Po predlogu Višeg javnog tužilaštva u Smederevu, a nakon obavljenog saslušanja, dana 20.2.2022.godine okrivljenom N. M.(60) određen je pritvor zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo Obljuba sa detetom iz čl.180 st. 1 Krivičnog zakonika.

Prethodno, N. M. je u saradnji Višeg javnog tužilaštva u Smederevu i MUP-a RS, uhapšen i zadržan posle dobijanja informacije da je u svojoj kući, obljubio dete ženskog pola (13 godina).

Krivična prijava biće podneta i protiv jednog maloletnog lica (2004.godište), za koga postoje osnovi sumnje da je izvršio na štetu istog oštećenog deteta navedeno krivično delo. Takođe, uhapšena je i majka oštećenog deteta S. V. (1984.godište), zbog krivičnog dela Zapuštanje i zanemarivanje maloletnog lica iz čl. 193.

Krivičnog zakonika i Posredovanje u vršenju prostitucije iz čl. 184 Krivičnog zakonika i uz krivičnu prijavu je privedena Osnovnom javnom tužilaštvu u Smederevu koje joj je nakon saslušanja predložilo određivanje pritvora, što je sud prihvatio i odredio joj pritvor do 30 dana.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike