Uhapšen bivši sekretar prištinskog ministarstva: U automobilu imao 50 kilograma marihuane!

15.02.2022

20:49

0

Bivši sekretar Ministarstva trgovine i industrije privremenih prištinskih institucija Burim Reci (41) uhapšen na prelazu Debeli brijeg

Uhapšen bivši sekretar prištinskog ministarstva: U automobilu imao 50 kilograma marihuane!
Ilustracija - Copyright Ilustracija, Printscreen/MUP

Bivši sekretar Ministarstva trgovine i industrije privremenih prištinskih institucija Burim Reci (41) uhapšen je rano jutros na izlaznom terminalu graničnog prelaza Debeli brijeg, nakon što je u njegovom automobilu pronađeno oko 50 kilograma marihuane, javljaju crnogorski mediji.

Iz Uprave policije i Uprave prihoda i carina ranije danas je saopšteno da su njihovi službenici pregledom putničkog motornog vozila marke "audi" kosovskih registarskih oznaka pronašli sedam pakovanja marihuane.

Koordinisanim aktivnostima Uprave policije i Uprave prihoda i carina jutros oko 3.30 časova sprečeno je krijumčarenje biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana težine oko 48,2 kilograma, navedeno je u saopštenju.

Kako se navodi, B. R. je priveden zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

U toku su dalje policijsko-tužilacke mere i radnje na ovom predmetu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike