"Na Badnje veče im je poginuo drug": Meštani Alibunara se jedva oporavili od jedne tragedije, sustigla ih druga

15.02.2022

15:19

0

Lekari se i dalje bore za život mlade balerine Anastasije J. (20)

"Na Badnje veče im je poginuo drug": Meštani Alibunara se jedva oporavili od jedne tragedije, sustigla ih druga
alibunar crna tacka - Copyright Pixabay/Printscreen/Youtube

Težak udes, koja se dogodio u subotu sat vremena posle ponoći na ulazu u Alibunar, otvorio je Pandorinu kutiju nesreća u ovom mestu.

Samo u subotu život je na licu mesta izgubio Zoran A. (32), koji je upravljao automobilom, dok je njegov prijatelj Vladimir M. (30) podlegao povredama u bolnici. Lekari se bore za život Anastasiji J. (20), a još dve osobe su lakše povređene.

Printscreen/Facebook/V.M
 

Pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima, Zoran je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u prikolicu. Potom im se automobil zapalio i mladima nije bilo spasa.

Meštani Alibunara potrešeni su zbog ove stravične tragedije, a još više ih podilazi jeza znajući da ovo nije prva ovakva nesreća.

Kako smo pisali juče, slične su se dogodile 2016. i godinu dana kasnije. 

lija Lopardija (65) i Sonja Rakić (25) poginuli su u saobraćajnoj nesreći kada se atomobil BMW X5 zakucao u traktorsku prikolicu. Tada su povređeni Danica Rakić (53), Sonjina majka i Ognjen Rakić (21), Sonjin brat.

Printscreen/Facebook/Z.A
 

Godinu dana kasnije, Dragan Mladen (44), Vladimir Topić (37) i Danijela Čolović (42) poginuli su 2017. godine kada se njihov džip „folksvagen tuareg" stranih tablica velikom brzinom zakucao u bager. Od siline udarca džip se zapalio, a putnici koji su se nalazili u njemu su izgoreli, dok se bager prevrnuo.

Poginuo im i drug

Prema najnovijim saznanjima do kojih je došao Kurir, na Badnje veče ove godine, sat vremena iza ponoći, nastradao je i Zoranov i Vladimirov drug, Ivan Jovičin. Na njega je naleteo pijani vozač.

- Ovo je velika tragedija za naše malo mesto. Mi se još uvek nismo oporavili od šoka kada je pre mesec dana poginuo naš komšija Ivan, koji je bio Zoranov i Vladimirov drugar. Da nesreća bude još veća, on se relativno skoro oženio i ima dvoje male dece - rekla je starija komšinica.

Iz Višeg tužilaštva u Pančevu potvrdili su da je u toku postupak koji se vodi protiv mladića koji je izazvao udes.

Meštanin koji je poznavao nesrećnog mladića, ispričao je do detalja kako je došlo do udesa.

- Svake godine u blizini njihove kuće oragnizuje se paljenje badnjaka. Ranije tog dana Ivanu se nešto pušilo iz auta i on je hteo to da popravi, kako ne bi radio sutradan na Božić. Sa njim je pored automobila bio njegov otac. U tom momentu na njega je, svojim BMW, naleteo jedan momak iz sela. Udarac je toliko bio jak da su Ivanu bile odsečene obe noge - priča nam sagovornik.

On dodaje da je ekipa Hitne pomoći munjevito reagovala, ali da je Ivan, nažalost, preminuo na putu do bolnice.

- Do nesreće je došlo na Badnje veče, jedan sat posle ponoći. Mladić koji je neprilagođenom brzinom upravljao vozilom pod dejstvom alkohola pokosio je drugog mladića, a zatim sleteo sa puta - rekao je izvor za Kurir.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike