"Pao" napadač iz Pančeva, oduzeti oružje, droga, novac... Hitno se oglasio ministar Vulin (FOTO/VIDEO)

15.02.2022

12:55

0

Istakao je da policija neće odustati od te borbe i da će kriminalci u Srbiji uvek i na svakom mestu biti kontrolisani, kao i da će se ovakve akcije nastaviti

"Pao" napadač iz Pančeva, oduzeti oružje, droga, novac... Hitno se oglasio ministar Vulin (FOTO/VIDEO)
1 - Copyright Foto: MUP

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je policijske službenike koji su jutros na teritoriji Pančeva sproveli koordiniranu akciju usmerenu na suzbijanje nasilnog kriminaliteta u kojoj su učestvovali pripadnici Policijske uprave Pančevo, Žandarmerije i Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa pančevačkim Osnovnim i Višim javnim tužilaštvom.

- Srbija nije i neće biti pogodno tlo za kriminalce. Staćemo na put svima onima koji i pomisle da mogu da ugrožavaju bezbednost naših građana i nećemo dozvoliti bandama da divljaju nijednim gradom, mestom i ulicom naše voljene Srbije - poručio je ministar Vulin, koji je održao sastanak sa rukovodiocima Policijske uprave u Pančevu.

Istakao je da policija neće odustati od te borbe i da će kriminalci u Srbiji uvek i na svakom mestu biti kontrolisani, kao i da će se ovakve akcije nastaviti.

- Na svakom mestu kriminalcima ćemo i ovakvim akcijama snažno poručiti da su nepoželjni i da naša zemlja nije tlo na kojem će im biti dozvoljeno da upravljaju budućnošću naše dece. To je naša dužnost i obaveza - rekao je ministar Vulin.

Policija je u sklopu akcije, zbog postojanja osnova sumnje da je u noći, 14. februara, bacio ručnu bombu na jedan ugostiteljski objekat u Pančevu, uhapsila S. B. (1989), kome je određeno zadržavanje do 48 sati.

Tom prilikom pričinjena je materijalna šteta na većem broju parkiranih vozila. U akciji koja je jutros sprovedena na teritoriji Pančeva, prilikom pretresa više lokacija policija je oduzela osam automobila, 11.680 evra i 250.500 dinara, tri pancira, devet mobilnih telefona, dve bejzbol palice, malokalibarsku pušku, revolver i vazdušnu pušku.

Takođe, zaplenjeno je 165 grama marihuane i manja količina MDMA, kao i dve vagice za precizno merenje.

U garaži u Pančevu pronađena je veća količina kutija parfema zaštićenih robnih marki "Lacoste", "Bvlgari" i "Versace".

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike