Prve fotografije sa mesta jezive nesreće: Biciklistu na Ibarskoj prvo udarilo nepoznato vozilo, pa na njega naleteo kamion?

14.02.2022

19:49

0

Identitet nastradalog još uvek nije utvrđen, ali se pretpostavlja da se radi o nekom ko živi u blizini

Prve fotografije sa mesta jezive nesreće: Biciklistu na Ibarskoj prvo udarilo nepoznato vozilo, pa na njega naleteo kamion?
1644865221cacak-poginuo-biciklista-kamion-fotorina2 - Copyright RINA

Na Ibarskoj magistrali u blizini sela Donja Gorevnica  u večernjim satima došlo je do saobraćajne nesreće u kom je stariji čovek vozeći bicikl tragično izgubio život. Prema rečima očevidaca, nije sigurno da li je nesrećnog biciklistu prvo udario kamion ili neko vozilo pre toga.

- Identitet nastradalog  još uvek nije utvrđen, ali se pretpostavlja da se radi o nekom ko živi u blizini, zbog stanja u kom se telo nalazi ne može da se prepozna lik. Čuli smo da postoji mogućnost da je čoveka prvo udarilo neko drugo vozilo, a zatim je vozač kamiona kruševačkih registraskih oznaka videvši da neko leži na putu pokušao da izbegne telo, ali ga je zakačio prikolicom - kaže jedan od očevidaca.

Tačan uzrok ove saobraćajne nesreće u kojoj je jedno lice nastradalo biće poznat nakon policijske istrage.

Inače, ovaj deo Ibarske magistrale jedna je od najkritičnijih tački u okolini Čačka, a do sada je tu nastradalo preko 20 ljudi.

- Ovaj strašan scenario nažalost nas uopšte ne iznenađuje. Svaki izlazak na put za nas je potencijalna opasnost. Tokom godine ovde strada nekoliko ljudi. Najviše se plašimo za decu koja ovuda idu u školu. Trotoara nema, ako ni osvetenja, a dosta ljudi živi u neposrednoj blizini magistrale - kažu meštani sela Donja Gorevnica.

Nakon nesreće saobraćaj na ovoj deonici Ibarske magistrale odvija se naizmenično, jednom kolovoznom trakom.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike