Aleksa se ne vraća kući: Pronađeni mladić iz Kruševca ponovo se vratio u Beograd! Majka ga nije videla

10.02.2022

12:10

0

Autor: 24sedam

Aleksa se vratio u Beograd i tu će nastaviti svoj život, a ima planove da ode u Kanadu

Aleksa se ne vraća kući: Pronađeni mladić iz Kruševca ponovo se vratio u Beograd! Majka ga nije videla
Printscreen/Pink

Aleksa Stanković iz Kruševca koji je pronađen posle 42 dana potrage u jednom stanu na Vračaru, otišao je od kuće jer je odlučio da započne samostalni život i ostvari planove koje jei zacrtao. To su reči njegove majke Olje, koja je takođe navela da je njen sin, nakon što je pronađen i vraćen u rodni grad, ponovo otišao u Beograd.

Stanković je nestao 28. decembra prošle godine, kada je napustio stan u Kruševcu i sa sobom poneo diplome i svedočanstva. Tokom 43 dana potrage viđan je po Beogradu, tu je lociran i njegov telefon, a mladić je sinoć pronađen u iznajmljenom stanu na Vračaru živ i zdrav.

-Napokon je ova agonija završena na najbolji mogući način, sin mi je živ i zdrav. Presrećna sam! Gde god da je i kako god da živi, važno mi je da znam da je dobro i da mi se ponekad javi - dodaje majka ovog mladića.

Kako objašnjava, sa sinom se nije srela jer trenutno ima koronu, ali su ga videli brat i sestra.

- Aleksa se vratio u Beograd i tu će nastaviti svoj život, a ima planove da ode u Kanadu. On je objasnio da je napustio kuću jer želi da se osamostali, da ima svoje planove koje planira da ostvari i neće se vraćati u Kruševac. Moj sin želi da otpočne novi život i ja ga u tome podržavam i tu sam za njega - priča majka.

Olja navodi da je njen sin sve vreme u Beogradu radio.

- On je još u Kruševcu radio preko interneta, to je radio u Beogadu i imao je novca. Dobro se snašao, dobro je, ugojio se i ja mu želim svu sreću - rekla je majka.

BONUS VIDEO

instagram

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti