Kompanjoni surovog ubice iza rešetaka: Uhapšeni zbog skrivanja Igora Srbina i optuženi za krađe!

14.01.2022

16:17

0

Oni su najpre pohapšeni zbog sumnje da su pomagali Vaclaviću i skrivali ga posle dvostrukog ubistva koje je izvršio 2017. godine u Italiji

Kompanjoni surovog ubice iza rešetaka: Uhapšeni zbog skrivanja Igora Srbina i optuženi za krađe!
Untitled - Copyright Printcreen/Youtube/LaComarcaTeVe

Dvanaestočlana grupa saradnika nekada najpoznatijeg begunca Igora Vaclavića, optužena je pred italijanskim sudom da je krala bakar i dizel gorivo u delti reke Po u Italiji.

Kako prenosi ilrestodelcarlino.it, oni su najpre pohapšeni zbog sumnje da su pomagali Vaclaviću i skrivali ga posle dvostrukog ubistva koje je izvršio 2017. godine u Italiji. Podsetimo, Vaclavić je osuđen na doživotnu robiju zbog ubistva čuvara šume Valerija Verija i barmena Davida Fabrija.

- Sud nije našao dokaze da je ova grupa skrivala Vaclavića i pomagala mu. Utvrđeno je da oni jesu znali Igora Srbina, te da su na neki način sarađivali sa njim. Međutim, ispostavilo se da je on bio blizak sa njima samo dok se bavio krađama - prenosi portal

- Grupa je optužena za krađe na raznim radnim mašinama, farmama, kao i da su ukrali jedan sekač. U optužnici se navodi da su čak ukrali dizel gorivo iz bagera. Metal i bakar krali su iz kompanija u oblasti Kodiđora, a kod njih su nađene i ukradene zimske gume.

Na spisku optuženih nalaze se Đankarlo Lunardi, Elizabetia Bejzaku, Masimilijan Đirardi, Silvio Marijano Pitigoja, Ređep Bejzaku, Afrim Bejzaku, Masimo Grizeti, Luka Kalsedonio Di Liberto, Mateo Grandi, Đanluka Bernardoni i Eros Kavaz.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike