Srbina poterao maler posle krađe auta u Italiji: Krenuo da beži, pa se zakucao u zid!

07.02.2022

15:46

0

Automobil u kome se nalazio S. R. zabio se u zid, a on je posle toga pokušao da pobegne peške

Srbina poterao maler posle krađe auta u Italiji: Krenuo da beži, pa se zakucao u zid!
Italijanska policija - Copyright Pixabay

Italijanska policija uhapsila je u Rimu muškarca S. R. (35), srpskog državljanina, koji se da bi izbegao kontorlu, posle kraće potere zakucao u zid.

Policija u Rimu pokušala je u toku rutinske kontrole da zaustavi vozilo "citroen C3" u kojem se nalazio Srbin, koji je kad ih je ugledao odmah ubrzao, pokušavajući da izbegne zaustavljanje, posle čega je usledila kratka potera koja se završila u jednoj od obižnjih ulica.

Automobil u kome se nalazio S. R. zabio se u zid, a on je posle toga pokušao da pobegne peške, piše italijanski RomaLajf.

Vozilo, za koje se ispostavilo da je ukradeno par dana ranije, bilo je puno paketa ukradenih iz vozila kurirske službe i alata za rad, a ispod sedišta pronađena je metalna štangla koja je trebala da bude na dohvat ruke vozaču.

Istragom je utvređen identitet vlasnika automobila, građevinske firme kojoj pripada alat, kao i kurirske službe kojoj je tridesetpetogodišnjak, nekoliko momenata pre nego će biti zaustavljen, ukrao pakete.

S. R. je optužen za tešku krađu, a određen mu je i kućni pritvor. Biće sporvedeni odvojeni postupci zbog krađe automobila i drugih zaplenjenih predmeta.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike