Preticanje uzrok stravične saobraćajke kod Sremske Mitrovice: Vozač "golfa" se zakucao u "škodu", jedan mrtav, među povređenim i dete

27.01.2022

11:32

0

Autor: 24sedam

Za volanom "škode" bio je A, I, (33) koji je poginuo na licu mesta

Preticanje uzrok stravične saobraćajke kod Sremske Mitrovice: Vozač "golfa" se zakucao u "škodu", jedan mrtav, među povređenim i dete
1640535665_ljig-udes-auto-put-milos-veliki-fotorina2 - Copyright Foto: RINA

Vozač automobila marke "škoda" A. I. (33) poginuo je dok su njegovi saputnici, među kojima je i dete starosti četiri godine, teško povređeni.

Jeziva saobraćajna nesreća dogodila se jutros oko 7.30 sati kod mesta Jarak u blizini Sremske Mitrovice, kada su se direktno sudarila vozila marke "škoda", kojim je upravljao A.I. i "golf" kojim je upravljao N. L. (26).

Pretpostavlja se da se sudar dogodio kada je "golf" prešao u suporotnu stranu i direktno se sudario sa "škodom". Vozač "škode", koji je u vozilu imao još jednu osobu i dete, poginuo je na licu mesta, dok su teško povređeni njegovi saputnici, ali i vozač drugog automobila.

Sumnja da je uzrok teške saobraćajne nesreće nepropisno preticanje. Povređeni su prevezeni u Opštu bolnicu u Sremskoj Mitrovici.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike