Određeno zadržavanje Karićevom unuku

21.01.2022

14:20

0

On je jutros uhapšen nakon što je navodno izbo muškarca zbog svađe oko parking mesta

Određeno zadržavanje Karićevom unuku
Ilustracija - Copyright Profimedia

Novaku Radenoviću (20), unuku Zorana Karića, brata biznismena Bogoljuba Karića, određeno je policijsko zadržavanje, javlja Tanjug.

Kako 24sedam nezvanično saznaje, on je priveden danas u Policijsku stanicu Savski venac zbog sumnje da je tokom tuče oko parking-mesta nožem lakše povredio komšiju S. K. (52). 

Sukob između njih dvoje trajao je već duže vreme.

- Reč je o problemu oko parkinga, koji traje navodno već nekoliko meseci. Navodno, plac na kom se S. K. parkirao pripada osumnjičenom Novaku Radenoviću. Jutros je došlo do rasprave i kraćeg sukoba, tokom kog je Novak izvadio nož, posekao komšiju i zadao mu lake telesne povrede. S. K.  je pregledan u Urgentnom centru - otkriva izvor blizak istrazi.

Mladi Radenović nije jedini koji se našao u medijskim crnim hronikama. Njegov otac svojevremeno je ranjen na parkingu ispred jednog lokala, a deda je i sam privođen zbog pucnjave u kafiću.

Saša Radenović (49), Novakov otac, da podsetimo, ranjen je u pucnjavi, koja se dogodila u noći između 8. i 9. septembra 2019. godine, u jednom restoranu u beogradskom naselju Ritopek.

Inače, Novak je sin zeta uglednog biznismena Zorana Karića, Saše Radenovića (49), koji je oženjen Jefimijom Karić, tako da je Zoran deda privedenog mladića

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike