OTKRIVAMO Ko je unuk Bogoljuba Karića koji je izbo komšiju zbog parking-mesta

21.01.2022

12:51

0

Novak Radenović osumnjičen da je tokom tuče oko parking-mesta nožem povredio S. K.

OTKRIVAMO Ko je unuk Bogoljuba Karića koji je izbo komšiju zbog parking-mesta
noz-parking1 karic - Copyright Pixabay/ATAimages

Novak Radenović (20), unuk Bogoljuba i Zorana Karića, kako 24sedam nezvanično saznaje, priveden je danas u Policijsku stanicu Savski venac. On je osumnjičen da je tokom tuče oko parking-mesta nožem lakše povredio komšiju S. K. (52)

Inače, radi se o sinu zeta uglednog biznismena Zorana Karića, Saše Radenovića (49), koji je oženjen sa Jefimijom Karić, tako da su i Zoran i njegov brat Bogoljub dede privedenog mladića.

Posle saslušanja u policiji, tužilastvo će doneti odluku o eventualnom podizanju krivične prijave protiv Novaka Radenovića.

Pozadina je sukob oko parkinga koji je mesecima trajao između komšija.

- Reč je o problemu oko parkinga, koji traje navodno već nekoliko meseci. Navodno, plac na kom se S. K. parkirao pripada osumnjičenom Novaku Radenoviću. Jutros je došlo do rasprave i kraćeg sukoba, tokom kog je Novak izvadio nož, posekao komšiju i zadao mu lake telesne povrede. S. K.  je pregledan u Urgentnom centru - otkriva izvor blizak istrazi.

Prema njegovim rečima, osumnjičeni Novak Radenović je, u pratnji advkata Nebojše Perovića, otišao u stanicu policije, gde je u toku njegovo davanje izjave.

Saša Radenović (49), Novakov otac, da podsetimo, ranjen je u pucnjavi koja se dogodila u noći između 8. i 9. septembra 2019. godine, u jednom restoranu u beogradskom naselju Ritopek.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike