Muk u ulici nakon jezive tragedije: U soliteru sa kog je pao sin političarke tri žene izvršile samoubistvo!

20.01.2022

11:57

0

Komšija iz susedne zgrade kaže da nije poznavao Jovana

Muk u ulici nakon jezive tragedije: U soliteru sa kog je pao sin političarke tri žene izvršile samoubistvo!
jovan ivić (1) - Copyright Facebook/jovanivic

Jovan I. (30), sin političarke Sandre Rašković Ivić, nađen je mrtav na pločniku ispred u centru Beograda, gde je živeo, a prema nezvaničnim saznanjima, on je skočio sa petog sprata.

Komšinica iz zgrade kaže da je poznavala mladića samo iz viđenja.

- Uvek se fino javljao. Ne znam šta je moglo da prouzrokuje ovo. Znam da je to Sandrin sin. Nismo nikada čuli da je bilo nekih problema - rekla je ona.

Komšija iz susedne zgrade kaže da nije poznavao Jovana.

- Mnogo mi je žao. Ovo nije prvi put da se dešava ovakva stvar. Prošle godine se jedna mlađa devojka skočila sa 20. sprata, ali druge zgrade - rekao je on.

Takođe, stanari solitera u kome je živeo mladi Jovan, ispričali su priču o ženi koja je pre par godina oduzela sebi život skokom sam 14. sprata.

- Ovo nas je sve potreslo u zgradi. Jedan mladi život je ugašen. Nažalost ovo nije prvi put da je neko skočio sa zgrade. Naša komšinica, koja je bolovala od teške bolesti, skočila je sa 14. sprata baš ove zgrade. Ona je i pričala da će se ubiti i zaista je to na kraju uradila. Pored nje, u stanu na devetom spratu žena se obesila, ali nisam siguran kada se to dogodilo. Kao da je zgrada ukleta - kazao je on.

Inače, Više javno tužilaštvo u Beogradu, zajedno sa pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova sprovodi postupak povodom smrti Jovana I. koji je jutros pronađen mrtav u Ulici 27. mart ispred zgrade u kojoj je stanovao.

- Prema prvim informacijama radi se o samoubistvu - kaže Viši javni tužilac Nenad Stefanović.

On pojašnjava da je na licu mesta policija obavila uviđaj, te da nisu uočeni tragovi nasilja, niti premetačine u stanu u kojoj je preminuli mladić boravio. Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je obdukciju i obavljanje toksikoloških analiza.

Stefanović ističe da će MUP i VJT preduzeti i druge radnje u cilju rasvetljavanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa predmetnim događajem o čemu ce javnost biti blagovremeno informisana.

Takođe, kako mediji nezvanično saznaju, Jovan je u poslednje vreme patio zbog ljubavi od kada je raskinuo vezu, ali niko ne zna još uvek da li je zbog emotivne krize rešio da okonča svoj mladi život. 

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike