U stanu Jovana Ivića nije bilo premetačine: Oglasilo se Tužilaštvo - sprovodi se postupak zbog smrti sina srpske političarke!

20.01.2022

09:58

1

Povodom istrage smrti Jovana Ivića Tužilaštvo je reko da nisu uočeni ni tragovi nasilja

U stanu Jovana Ivića nije bilo premetačine: Oglasilo se Tužilaštvo - sprovodi se postupak zbog smrti sina srpske političarke!
jovan ivić (3) - Copyright Facebook/jovanivic

Više javno tužilaštvo u Beogradu, zajedno sa pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova sprovodi postupak povodom smrti Jovana Ivića (25), sina političarke Sande Rašković Ivić, koji je jutros pronađen mrtav u Ulici 27. mart ispred zgrade u kojoj je stanovao.

- Prema prvim informacijama radi se o samoubistvu - kaže za Tanjug Viši javni tužilac Nenad Stefanović.

On pojašnjava da je na licu mesta policija obavila uviđaj, te da nisu uočeni tragovi nasilja, niti premetačine u stanu u kojoj je preminuli mladić boravio.

Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je obdukciju i obavljanje toksikoloških analiza.

Stefanović ističe da će MUP i VJT preduzeti i druge radnje u cilju rasvetljavanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa predmetnim dogadjajem o čemu ce javnost biti blagovremeno informisana.

Da podsetimo, sin Sande Rašković Ivić pronađen je oko 5.40 jutros mrtav ispred zgrade u kojoj je stanovao sa kablovima obmnotanim oko vrata. Telo mladića pronašli su prolaznici koji su obavestili policiju. Sin Sande Rašković je živeo na petom spratu. Na pločniku su vidljivi tragovi krvi.

Komšije kažu da nisu znale šta se dogodilo dok rano jutros nisu čule Hitnu pomoć-

- Čuo sam Hitnu pomoć jutros. Nisam ni mogao da zamislim da se to desilo... Mladi život se ugasio - rekao je komšija, prenosi Blic.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike