Iskasapio suprugu, pa je stavio u fioku kauča: Srbinu potvrđena doživotna robija u Austriji!

19.01.2022

11:21

0

Nenad posle zločina iskasapio Dajanu i njeno krvavo telo spakovao u fioku za posteljinu kauča i to sve pred decom

Iskasapio suprugu, pa je stavio u fioku kauča: Srbinu potvrđena doživotna robija u Austriji!
Profimedia

Nenadu Lazareviću (27) iz Kušiljeva kod Žabara, koji je u martu prošle godine u Austriji brutalno ubio suprugu Dajanu Lazarević (23), potvrđena je doživotna robija za ovaj zločin.

Podsećanja radi, Nenad je posle zločina iskasapio Dajanu i njeno krvavo telo spakovao u fioku za posteljinu kauča! U stanu su za vreme ubistva, bile i ćerkice bračnog para. Osuđenik je i ranije prijavljivan za nasilje u porodici, a u vreme ubistva imao je zabranu prilaska supruzi na 300 metara i zabranu dolaska u stan.

On je nakon stravičnog ubistva rekao da "nije imao nameru da ubije Dajanu i da nije zbog toga došao u stan".

- On je ispričao da je tog kobnog dana došao na vrata svoje supruge, koja ga je pustila da uđe u stan, a potom su počeli da se raspravljaju jer mu je ona rekla da želi da se razvede od njega. U naletu besa, dograbio je kuhinjski nož i počeo da je ubada po grudima i vratu - podseća sagovornik:

- Nenad, koji je bio automehaničar, od ranije je poznat policiji. Krajem februara prošle godine je osuđen na jednogodišnji zatvor, a već je dva meseca pre toga proveo u pritvoru. Bio je uhapšen i pre toga, na katolički Božić jer je jednog Dajaninog rođaka izbo nožem, ali i zato što je više od dve godine maltretirao suprugu - tukao je, davio, udarao i napadao kad god je mogao.

Bonus video

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic