Srpski narko-diler autom pokosio Austrijanca, pa u zakazanoj tuči dobio batine: Prodavali i lažne potvrde o vakcinaciji

16.01.2022

15:40

0

Lažne potvrde o vakcinaciji protiv korona virusa sakrili u bubanj veš-mašine

Srpski narko-diler autom pokosio Austrijanca, pa u zakazanoj tuči dobio batine: Prodavali i lažne potvrde o vakcinaciji
Policija - Copyright Pixabay

Državljanin Srbije (25) i njegov brat uhapšeni su posle nesvakidašnje tuče u Austriji, a ispostavilo se da je osumnjičeni prodavao narkotike, ali i lažne potvrde o vakcinaciji. Kako prenosi portal Orf.at, incident u kome su učestvovala četvorica muškaraca dogodio se u jednom gradiću u Gornjoj Austriji.

Srbin (25), inače nastanjen u Nemačkoj, sukobio se sa klijentom (28), državljaninom Austrije, zbog neplaćenih dugova oko prodaje droge. Posle svađe, razmenili su niz pretećih poruka i dogovorili se da se nađu i obračunaju.

Obojica su na sastanak povela svoju braću. Austrijanac se naoružao praznim pištoljem, a njegov brat bejzbol palicom. Kad su se Srbi pojavili u automobilu i sa noževima, potegli su oružje. Vozač je video pištolj i krenuo autom direktno na protivnika. Uspeo je da ga udari prednjim delom i vukao nekoliko metara. Austrijanac i njegov brat uspeli su da se oslobode, razbili staklo na kolima, izvukli Srbe iz auta i brutalno ih pretukli.

Srbi su ostali da leže na zemlji povređeni, a momci sa kojima su se sukobili su pobegli. Istražitelji su uspeli sve da ih identifikuju i privedu osim mladića (28) koji je u bekstvu. Neki od njih su se opirali hapšenju.

Zanimljivo je da je istraga otkrila i još jedan biznis Srba. Zaplenjeno im je oružje, marihuana, kokain i metamfetamin, ali je pronađeno i deset lažnih potvrda o vakcinaciji protiv korona virusa, koje su sakrili u bubanj veš mašine, preneo je portal.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike