"Na tvoj rođendan "leva strana" plače, nema vođe da grmimo još jače!": Belivukovi "Principi" priredili slavlje Marku Budimiru!

13.01.2022

16:26

1

Autor: 24sedam

"U kraju tišina, u parku se ne bleji, čekamo tvoj znak, ipak najviše vrediš", samo jedna od poruka slavljeniku koji je u zatvoru

"Na tvoj rođendan "leva strana" plače, nema vođe da grmimo još jače!": Belivukovi "Principi" priredili slavlje Marku Budimiru!
Marko Miljković i Veljko Belivuk - Copyright Miljković i Belivuk Printscreen

Marko Budimir, visokorangirani član klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, optužen za četiri brutalna ubistva, rođendan je proslavio iza rešetaka, a vojnici klana koji su na slobodi priredili su slavlje.

Miloš i njegov brat Marko Budimir, da podsetimo, uhapšeni su 4. februara zajedno sa ostatkom Belivukovog klana. Istraga je utvrdila da su bili izuzetno bliski sa Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem i da su bili njihovi ljudi od poverenja.

- Na tvoj rođendan "leva strana" plače, nema vođe da grmimo još jače! Ideja živi, priča nije stala, zauvek ćeš biti ponos moga kraja. U kraju tišina, u parku se ne bleji, čekamo tvoj znak, ipak najviše vrediš. Srećan rođendan najvećem bratu - navodi se u objavama na više Instagram stranica koje podržavaju Belivuka i njegovu navijačku grupu "Principi", pod čijim paravanom je klan činio zločine.

Pojedine stranice objavile su i snimak skupa u Beogradu, a na kome su navijači skandirali ime Marka Budimira povodom njegovog rođendana.

Na dva objavljena snimka videle su se grupe mladića koji su marširali i aplaudirali, uporedo skandirajući "Budmir Marko". Jedan skup održan je u Novom Beogradu kod Arene.

Marko Budimir i njegov brat Miloš od ranije su dobro poznati policiji. Braća su i pre ovog hapšenja robijala zbog trgovine narkoticima. Oni su se u javnosti prvi put pominjali sedam dana pre razbijanja klana, kada su privedeni na aerodromu Nikola Tesla. Braća su tada sa Vladimirom Grekom čekala Veljka Belivuka i Marka Miljkovića koji su se vraćali iz posete Radoju Zviceru u Crnoj Gori.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike