Tragičan kraj potrage: Živadin nađen mrtav u šumi kod Kragujevca!

09.01.2022

14:31 >> 15:10

0

Lovci našli telo Živadina Filipovića čiji je nestanak pre nekoliko nedelja prijavila unuka

Tragičan kraj potrage: Živadin nađen mrtav u šumi kod Kragujevca!
nestao - Copyright Printskrin/facebook

Živadin Filipović (79) iz Kragujevca pronađen je mrtav u šumi u selu Goločelo kod Kragujevca. On se prethodnih nedelja vodio kao nestala osoba.

Lovci su ga našli. Unuka je pre nekoliko nedelja prijavila nestanak i tvrdila da je dementan. On je, kako se pretpostavlja, umro prirodno ili od posledica smrzavanja.

Živadina je, prema pričama onih koji su ga poznavali bilo teško locirati. Komšije kažu da je bio obučen kao beskućnik i kretao se po gradu i okolini.

- Svi du ga znali, lutao je i pričao sam sa sobom, često u rimama. Policija ga je više puta dovozila kući kad ga nađu negde - rekla je jedna Kragujevčanka

Ivan Barać, lovac koji je našao leš u šumi, kaže da je poznavao Živorada.

- Naišao sam na mrtvog čoveka, pretpostavio sam da se radi o čoveku za kojim se traga. Našli smo cipelu, a dvadesetak metara dalje smo našli njega okrenutog ka zemlji. Videla mu se kosa, glava, jakna... Pretpostavljamo da se on tu okliznuo i pao dole blizu potoka. Odmah smo obustavili lov. Pozvao sam drugara i pozvali smo policiju. Brzo su došli, došao je upravnik lovišta. Bili smo s njima dok su vršili uviđaj. Znali smo ga, on se samo kroz šumu šetao, viđali smo ga - kaže Barać.

Pre nekoliko nedelja, rodbina je pokušala da nađe Živorada putem društvenih mreža, nažalost bezuspešno, a potraga je tragično okončana. Telo je poslato na obdukciju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: MUP Srbije

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike