Uhapšen reper Numero! Slučaj koji je pokrenuo kampanju #nisamprijavila!

05.01.2022

10:15

0

Autor: 24sedam

Njemu je određeno zadržavanje

Uhapšen reper Numero! Slučaj koji je pokrenuo kampanju #nisamprijavila!
numero reper (4) - Copyright Reper Numero, Printscreen/YouTube//Hazze

Uroš Radivojević poznatiji kao reper Numero uhapšen je danas, saznaje Kurir.

Njemu je određeno zadržavanje.

Podsetimo, srpskog repera Uroša Radivojevića, kojeg mlađe generacije znaju kao Numera, bivša devojka optužila je za fizičko i psihičko nasilje koje je navodno godinama unazad trpela.

Sve ovo u svojim objavama na Tviteru navela je Nina Stojaković, politička aktivistkinja, a čija je sestra godinama, navodno, trpela nasilje.

Kako je ranije navela u svojim objavama njena sestra Lidija, koja inače pati od depresije godinama unazad, bila je navodno žrtva popularnog repera, zbog čega je čak želela sebi i da oduzme život.

 

 

– Moju rođenu sestru Lidiju, koja godinama pati od depresije, je godinu i po dana u kontinuitetu tukao momak s kojim je živela. To smo saznali pre mesec i po dana kada je skupila hrabrost da ga ostavi i vrati se kod naših roditelja nakon što je pokušala da se ubije.

Kako Nina dalje tvrdi, njena sestra je na kraju završila na psihičkom lečenju, te da su lekari na njenom telu primetili modrice i ožiljke od ujeda.

– Nakon što ju je doveo do takvog stanja da je završila na psihičkom lečenju zbog kog je ležala u bolnici nedeljama, neki novi terapeuti su videli ujede, modrice, pocepane usne.. Zašto nisu zvali policiju – ne znam – napisala je ona i dodala:

 

 

– Dečko koji je nije samo tukao, već gušio do onesvešćivanja, psihički zlostavljao i manipulisao njenom bolešću zove se Uroš Radivojević, mlađima poznat kao NUMERO, reper. Ako policija ne može da uradi ništa, ja mogu da stanem uz svoju sestru i kažem javno ime i prezime nasilnika.

– „Što nije prijavila ranije?“. Pa jednostavno, jer je bila prestravljena do kostiju. „Kako niste primetili?“. Nismo, nažalost, jer je modrice i ožiljke sakrivala a njeno loše psihičko stanje smo pripisivali depresiji koja joj je dijagnostikovana.

 

 

Nakon ovih optužbi, Numero je pogasio sve profile na društvenim mrežama, a kada ga je jedan beogradski medij kontaktirao, reper nije želeo da komentariše ovu temu.

– Uh, uh… – ponavljao je, delujući potpuno šokirano Nininim objavama.

– Hvala na obaveštenju. Ne bih da dajem izjave, ovo je haos – rekao je reper za Telegraf nakon čega je prekinuo vezu.

Takođe, posle Nininog pisanja, oglasila se i izvesna Ivona, koja je sa Radivojevićem, kako tvrdi, bila u vezi od decembra 2018. do januara 2020. sa prekidima i koja je navela da stoji iza svake Ninine reči, jer je prošla isto.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike