Nova saznanja o pokolju u Somboru: Zdravko ženu i ćerke zaklao na spavanju, tela dovukao u hodnik i spalio? (VIDEO)

31.12.2021

18:50

0

" Ne isključuje se ni mogućnost da su Mirjana, Anastasija i Anabela ubijene na spavanju"

Nova saznanja o pokolju u Somboru: Zdravko ženu i ćerke zaklao na spavanju, tela dovukao u hodnik i spalio? (VIDEO)
24sedam/Printscreen/facebook/Gimnazija Veljko Petrovic/Anastasija Goranovic

Prema prvim i nezvaničnim detaljima iz istrage o trostrukom ubistvu i samoubistvu, koje se dogodilo u Somboru, sumnja se da je Zdravko Goranović (59) ženu Mirjanu (55) i ćerke Anastasiju (19) i Anabelu (15) ubio na spavanju, posle čega je tela dovukao u hodnik i spalio ih, saznaje Kurir.

Neimenovani  izvor je istakao da su tela majke i ćerki zatečena u prvoj, ulaznoj prostoriji kuće i bila su potpuno ugljenisana, do neprepoznatljivosti.

- Ne isključuje se ni mogućnost da su Mirjana, Anastasija i Anabela ubijene na spavanju, pa da ih je onda Zdravko preneo do hodnika kuće, gde je izazvao požar,kaže izvor i nastavlja:

- Pretpostavlja se da je u pitanju ovaj scenario, jer da je Zdravko prvo napao ženu, ćerke, koje su bile u kući, probale bi da je odbrane ili bi pobegle da se spasu. Ovo su samo pretpostavke, jer su tela skroz ugljenisana, a kuća je spaljena.

24sedam TV

Prema rečima izvora bliskog istrazi, sva četiri tela poslata su na obdukciju.

- Nije utvrđeno čime su Mirjana, Anastasija i Anabela ubijene, ali, s obzirom na to da je u džepu ubice nađen nož i da su mu ruke bile krvave, najverovatnije je da ih je sve tri zakla,dodaje izvor.

Bonus video

24sedam TV

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir