"Našao drugu, a Miru nije ostavljao na miru": Komšije otkrile stravične detalje nakon porodičnog zločina!

31.12.2021

06:45

0

Somborci su potvrdili da su materijalne prilike Mirjane i njenih ćerki bile jako skromne

"Našao drugu, a Miru nije ostavljao na miru": Komšije otkrile stravične detalje nakon porodičnog zločina!
sombor ubistvo foto mira stojadinovic 3012 2021 (4) - Copyright 24sedam/M.S.

- Razvela se od njega, ne znam kada, a on iako je imao drugu nju nije ostavljao na miru. Mislim da je Mira radila u opštini, ali ne mogu da tvrdim, a deca su joj bila divna, za poželeti curice. Jedino što znam je da i ranije maltretirao, hteo je da se pomire. On bi nju svakako ubio, i da su se pomirili, jer je bio ludak. Ko normalan bi to mogao da učini. Nismo se posećivali, niti se ona žalila. Volela sam tu ženu iako je nisam ni poznavala jako dobro - kaže komšinica pokojne Mirjane koju je zajedno sa dve ćerke brutalno ubio Zdravko Goranović.

Nekoliko njih odbilo je da priča o ubijenoj ženi, devojčicama ali i Zdravku koji je i sebi presudio.

- Nemamo šta da vam kažemo. Mrava ne bi nijedna zgazila. Niko ne sme da doživi njihovu sudbinu. Kakav brak? To da je bio brak ne bi ovako završio. Sigurno nije bio normalan. Monstrum, ubica - zgroženo zaključuju.

- Rodio se lud, takav je i umro. Maltretirao ih je. Pretio da će ih ubiti. Čuli smo da je imao zabranu prilaska. Ona se od njega razvela, ali on je po svaku cenu hteo da se pomiri, da mu se ona vrati. Sirota žena, ali decu mu nikada niko neće oprostiti. Dve divne devojčice, šta su mu one bile krive – dodala je jedna od stanarki ulice Sime Šolaje u Somboru.

Pokojna Mira i njen bivši muž Zdravko, su osim Anastazije i Anabele, imali i starijeg sina Marka.

- Mirjana se razvela od Zdravka. On je našao drugu ženu i odselio se u Beograd, u okolinu Beograda i tamo je živeo, ali je stalno napadao Mirjanu da se pomire. Ona nije htela. Bila je divna majka, ali i baka, jer njen sin koji je oženjen ima dete od dve godine – rekla je jedna Somborka.

Mladi Somborci kažu da nisu znali da su njihove vršnjakinje imale porodičnih problema, tačnije da je majka preživljala torturu.

- Možda su najboljim prijateljima pričale, mi nismo znali ništa. Jedna žena koja živi blizu njih nam je rekla da im je majka bila jako dobra, ali čak i da su bili svi najgori ovo nije smeo niko da im uradi. Ovo je strašno - rekla je suznih očiju tinejdžerka.

Pojedini su tvrdili da je Goranović kratko bio policajac i da je rezervista, međutim, on nije bio nikada policajac, kako su pojedini naveli, nego je sin bivšeg policajca.

Takođe Somborci su potvrdili da su materijalne prilike Mirjane i njenih ćerki bile jako skromne.

- Vidite i da njihova kuća nije bila završena do kraja. Skromno su živele. Ne znam gde im je majka radila, ali kažu da je Zdravko nekada imao kopirnicu. Ne sećam se, mada znam da mu je brat jako dobar čovek i jako dobar zanatlija - moler. A taj šta god da je bio i nije važno, jedno je jasno, on je monstrum - zaključila je vidno potresena žena u centru Sombora.

Podsetimo, Zdravko Goranović (59) počinio je u četvrtak težak zločin kada je, kako se sumnja, ubio svoju bivšu suprugu Mirjanu i ćerke Anastaziju (19) i Anabelu (15). Zapalio je kuću, a zatim se obesio o gredu. Zločin se dogodio između 11 i 12 časova pošto su vatrogasci pozvani u podne. Eksplozija koje su čule komšije bila je posledica požara koji je zahvatio celu kuću, a ne zbog bombe jer nijedna ekplozivna naprava nije pronađena prilikom uviđaja.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike