Crni dani u Jokićevom gradu: Meštani Sombora se još nisu oporavili od jučerašnje tragedije, sada traže još dva mlada života

30.12.2021

13:51

0

Ranije danas, uputili smo apel da se traga za Aleskom (21)

Crni dani u Jokićevom gradu: Meštani Sombora se još nisu oporavili od jučerašnje tragedije, sada traže još dva mlada života
viber_image_2021-12-29_16-18-31-128 - Copyright 24sedam

Jezivo ubistvo u Somboru nije prva nesreća koja je zadesila ovaj grad u poslednjih nekoliko dana. Pre dva dana je prijavljen nestanak dvadesetjednogodišnjeg momka, a naš reporter sa lica mesta nezvanično saznaje da je danas nestao još jedan mladić (26).

Kako smo ranije pisali, juče je Zdravko Goranović ubio svoje dve ćerke i suprugu, zapalio kuću u kojoj su živele i zatim presudio sebi, obesivši se o gredu.

Dok se meštani još uvek oporavljaju od šoka, počinje da ih zabrinjava nestanak mladih, a nije poznato da li se dva momka za kojima se traga poznaju.

Ranije danas, uputili smo apel da se traga za Aleksom (21), koji je nestao pre dva dana u ovom gradu, a na sebi je imao imao crnu jaknu, crnu trenerku i crne pantalone. 

Instagram printscreen/192_rs
 

- Poslednjeg ga je videla ujutru majka, 28. decembra, kada je ona krenula na posao. Aleksa nigde nije radio, jako je povučen i miran. Uopšte ne izlazi u kafiće i diskoteke, kod kuće je, igra igrice i ima virtuelne prijatelje. Nema društvo da bismo mogli da pomislimo da je izašao sa njima - rekla je Dijana, Aleksina sestra.

Kako dodaje, nikada ranije nije odlazio od kuće.

- Nestanak policiji smo prijavili popodne u 18 sati. Sa sobom je poneo i dokumenta i telefon, ali mu je telefon nedostupan sve vreme - rekla je Dijan

Ukoliko vidite Aleksu, porodica moli da se javite na broj 0605399700.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike