Sahranjena Jovana Marjanović: "Zoran nema šta da traži ovde, svojim postupcima deci i majku oduzeo"

30.12.2021

07:36

0

Nesrećna žena je navodno godinama trpela zlostavljanje bivšeg supruga, zbog čega se i odlučila da digne ruku na sebe

Sahranjena Jovana Marjanović: "Zoran nema šta da traži ovde, svojim postupcima deci i majku oduzeo"
jovanamarjanović - Copyright Foto: Printscreen

Jovana Marjanović (54) sahranjena je juče, a na večni počinak ispratilo ju je više desetina ljudi.

Podsećamo, njeno beživotno telo pronađeno je u Tić polju 26. decembra, nakon četvorodnevne potrage.

Pretpostavlja se da je preminula nakon što je popila dve vrste lekova sa alkoholom, kako obdukcija nije pokazala znakove fizičke borbe.

Njeni prijatelji i porodica tvrde da se na ovaj korak odlučila jer je godinama trpela fizičko i psihičko nasilje svog bivšeg supruga, Zorana Marjanovića.

Nakon opela, medjima se obratila jedna od rođaka porodice.

- Ko vas je poslao? Zoran? Nema taj šta da radi ovde. Šta hoće više? Da joj mrtvu sliku stavi u novine? Malo li je što je ovo napravio i što je svojim postupcima deci i majku oduzeo - besno je govorila rođaka.

On je juče kratko rekao da je potresen i da ne može da se oglašava, ali je dodao da će to učiniti kad odboluje svoju bivšu suprugu.

Nikakav brak

- Zoran Marjanović i Jovana su godinama bili u braku, dobili su tri ćerke, a Zoran je, kako se sada priča, očekivao da mu rodi sina. Brak im je navodno od samog početka bio nikakav, pravio joj je razne probleme, napatila se i namučila s njim. Samo ona zna šta je prošla, a bila je izuzetna žena, prelepa, sposobna, sportistkinja. Nažalost, Zoran je bio izuzetno ljubomoran - s tugom govori poznanik Marjanovićeve.

Kako objašnjava, bivši muž imao je i privatnu firmu.

- I u poslu je pravio probleme, zaduživao se, zamerao ljudima.... - navodi prijatelj. - Čuli smo i da joj je Zoran zabranjivao da se vraća u kuću u Nišu, pa se veruje da su imali i neke neraščišćene imovinske odnose.

Izvor ističe da su ćerke sve vreme bile uz majku, kao i da su znale kroz šta prolazi sa Zoranom.

- Nakon pronalaska Jovaninog tela, one su van sebe od bola. Za sve krive njenog bivšeg muža i veruju da njihova majka nije više mogla da izdrži pritisak koji je vršio na nju na razne načine. One su navodno posle pronalaska Jovaninog tela postavile pitanje: „Koliko vredi jedan život?“ i za sve su optužile Zorana. Navodno su govorile „da im je uzeo voljenu majku, kao i da ga se one ne plaše i da neće više dozvoliti da ih maltretira“ - navodi prijatelj.

Ispitivani u policiji

Marjanovićeva je, kako smo pisali, bila vlasnica jedne građevinske firme. Njena firma bila je angažovana kao podizvođač na gradilištu na Zlatiboru, pa je ona zbog posla poslednjih meseci živela na relaciji Niš-Zlatibor.

- Upravo zbog toga je s partnerom i iznajmila stan na planini. Inače, i bivši muž, ali i aktuelni partner, bili su ispitivani u policiji o okolnostima njenog nestanka nakon što je raspisana potraga za njom - podseća izvor.

Inače, pokojna Jovana je rodom iz Leskovca, a u mladosti je bila uspešna skijašica, nagrađivana više puta i bila je učesnica Olimpijade u Sarajevu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike