Oglasio se MUP o reperu nasilniku! Prijava nije podneta, evo i zašto

27.12.2021

11:00

0

L.D. je policajcima ispričala da SMS poruke, koje dobija od bivšeg partnera nemaju preteću sadržinu, ali da je uznemiravaju i da je zbog toga došla da se posavetuje

Oglasio se MUP o reperu nasilniku! Prijava nije podneta, evo i zašto
numero reper (4) - Copyright Reper Numero, Printscreen/YouTube//Hazze

Reper Uroš Radivojević, mlađoj populaciji poznatiji kao Numero, našao se u žiži javnosti posle izjave Nine Stojaković, da je ovaj muzičar mesecima unazad navodno zlostavljao njenu sestru, zbog čega je ona pala u teško psihičko stanje, a jednom prilikom i pokušala da digne ruku na sebe. 

Printscreen Twiter/niinochka
 

 

Prema navodima koje je Stojakovićeva iznela, policija je njenoj sestri rekla "da nema dokaze da ju je tukao i da ide kući i proba da zaboravi".

Povodom ovih navoda oglasio se i MUP.

-Obaveštavamo Vas da su policijski službenici Policijske stanice Zvezdara obavili razgovor sa L.D. koja je prekjuče došla u stanicu i požalila se na problem koji ima sa bivšim dečkom.

L.D. je policajcima ispričala da SMS poruke, koje dobija od bivšeg partnera nemaju preteću sadržinu, ali da je uznemiravaju i da je zbog toga došla da se posavetuje.

Javila se i Ivona

I izvesna Ivona je na Tviteru podelila potresne objave u kojima je iznela strašne stvari koje je navodno doživljavala od strane Radivojevića.

Ona policiji poruke nije mogla da pruži na uvid, s obzirom da ih, kako je navela, oboje brišu.

Imajući u vidu da u konkretnom slučaju ne postoje nikakvi dokazi, L. D. nije podnela prijavu kako bi policija imala osnov za postupnje, a policijski službenici su je posavetovali koje korake može da preduzme, potvrđeno je za 24sedam u MUP-u.

Ono što je naglašeno je da s obzirom na navode da je trpela nasilje tokom njihovog zajedničkog života, a da nasilje nije nikada nije prijavila, u policiji joj je rečeno da uz adekvatnu dokumentaciju može da podnese prijavu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike