Belivukova i Miljkovićeva žena zaratile? Ne razgovaraju već duže vreme, a sve zbog jedne stvari

25.12.2021

11:49

0

Iako su vođe najmonstruoznijeg klana u regionu bili nerazdvojni, njihove supruge nisu bile baš bliske

Belivukova i Miljkovićeva žena zaratile? Ne razgovaraju već duže vreme, a sve zbog jedne stvari
Copyright Miljković i Belivuk Printscreen

Bojana Belivuk i Tanja Miljković, supruge vođa najmonstruoznijeg klana u regionu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, koji su uhapšeni 4. februara u velikoj akciji policije, u lošim su odnosima.

Gospođe Belivuk i Miljković odnose su zahladile još dok su im muževi bili na slobodi, piše Kurir.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

- Iako su Veljko i Marko poslednjih nekoliko godina bili nerazdvojni i u gotovo svim zločinima za koje se terete zajedno su učestvovali, njihove lepše polovine nisu tako bliske - kaže izvor Kurira upoznat sa slučajem.

Dodaje da nije sasvim jasno zbog čega njih dve ne razgovaraju, ali da izgleda da je po sredi klasična ženska ljubomora.

- Njih dve su potpuno različiti tipovi. Tanja Miljković voli da se doteruje, nosi skupe bunde, fensi naočare, posećuje frizerske salone i slično, dok Bojana Belivuk ne mari previše za te stvari, opušteniji je tip po tom pitanju - naveo je izvor.

Kako dalje piše, njihovi zajednički poznanici su verovali da će se gospođe Belivuk i Miljković nakon hapšenja muževa pomiriti i ujediniti, ali to se navodno nije desilo.

- Bojana je čak pokušavala da stupi u kontakt s Tanjom, navodno je htela da se drže zajedno, ali ova nije želela ni da čuje za to, tako da one i dalje ne razgovaraju - kaže izvor i podseća da su, za razliku od žena, vođe surovog klana u svemu bili zajedno.

To je potvrdila, kako se navodi, i optužnica Tužilaštva za organizovani kriminal.

- Osumnjičeni su za ista dela, samo što se Miljkoviću na teret stavlja jedno ubistvo manje jer je u jednom trenutku bio u bolnici zbog korone. Koliko su bliski govori i to što je Belivuk počeo da pravi kuću na Zvezdari koja je praktično spojena s Miljkovićevom kućom - navodi izvor i dodaje:

- Da njihovo prijateljstvo datira odavno, potvrđuje i ubistvo Miljkovićevog kuma Vlastimira Miloševića 2017. u Beogradu. Na kraju suđenja i Belivuk i Miljković su dobili oslobađajuću presudu. I tokom tog procesa, gotovo na sva ročišta su im dolazile žene. Tada se činilo da nisu u zavadi.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Podsetimo, Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, Marko Miljković, zvani Mesar, i pripadnici njihovog klana terete se za pet teških ubistava, otmicu, silovanje, trgovinu drogom, dok istražitelji prikupljaju dokaze za najmanje još četiri ubistva u Srbiji i Crnoj Gori.

Osumnjičene za pranje para

Tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo je istragu i protiv Bojane Belivuk, njene majke Snežane Đ., ali i žena Marka Miljkovića i Filipa Ivanovskog, zbog sumnje da su počinile krivično delo pranje novca u produženom trajanju.

Sumnja se da su ove četiri žene na svoje ime kupovale nepokretnosti i vrednije pokretne stvari od novca za koji se sumnja da potiče iz delatnosti kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića. Nakon saslušanja, sve četiri su puštene da se u daljem toku postupka brane sa slobode.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike