Kontradiktorne izjave na suđenju bratu Velje Nevolje optuženom za ubistvo druga: Ispitana još dva svedoka, oboje izjavili da se ne sećaju!

22.12.2021

13:48

0

Na današnjem suđenju ispitana su dva svedoka, devojka D. Č. i mladić I. Đ. Prvo je govorila devojka koja je istakla da se "ne seća dobrog dela večeri"

Kontradiktorne izjave na suđenju bratu Velje Nevolje optuženom za ubistvo druga: Ispitana još dva svedoka, oboje izjavili da se ne sećaju!
veljko belivuk - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

U Višem sudu u Beogradu održano je ročište Damiru Ibrahimoviću, rođaku Veljka Belivuka, za ubistvo svog najboljeg prijatelja Ivana Trifunovića Džaneta 14. januara ove godine na Novom Beogradu.

Na današnjem suđenju ispitana su dva svedoka, devojka D. Č. i mladić I. Đ. Prvo je govorila devojka koja je istakla da se "ne seća dobrog dela večeri".

- Zajedno smo pili, pevali i veselili se. Sve je bilo u redu tokom cele večeri. Znam da su Damir i Ivana prijatelji iz detinjstva - rekla je ona i dodala da je s optuženim "bila u vezi ali ništa ozbiljno".

D. Č. je rekla da se seća početka večeri, kao i kraja večeri.

- Negde oko tri sata Damir nas je zvao da dođemo u Urgentni jer se nešto desilo. Usput smo povezali i Damirovog oca i otišli tamo. Damirov otac je ušao u Urgentni a mi smo ostali ispred. Posle nekog vremena on je izašao i rekao da je Ivan na reanimaciji i da idemo kući, što smo mi i uradili - kaže ona.

Drugi svedok I. Đ. istakao je da je Damira zvao nekoliko puta, kao i njegovu majku.

- Koliko se ja sećam Trifunović je žurku napustio negde oko 1 sat ili čak posle dva, ne mogu da odredim tačno vreme. Damir je otišao sa D. Č. da ga odveze - kaže svedok i dodaje:

- Nije se dugo zadržao ali mislim da se brzo vratio, ne sećam se, popio sam nekoliko rakija - rekao je on, a na pitanje advokatice oštećenog zašto je pre izjavio da ga je "uporno zvao" rekao je da bi saznao gde je.

- Damir me je pozvao i rekao: "Džane.. Sr*nje, našao sam ga kod teretane" - rekao je I. Đ. I dodao da su svi te večeri pili alkohol.

Podsetimo, Damir Ibrahimović sumnjiči se da je posle dočeka Srpske nove godine nasmrt izbo svog dugogodišnjeg prijatelja Ivana Trifunovića. Ibrahimović je iznosio odbranu gde se izjasnio da nije kriv. Sledeće suđenje zakazano je za 8. februar.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike