Kako se ponašaju horoskopski znaci kada su ljubomorni: Ovan pravi dramu, dok se Vodolija okrene i ode

18.11.2021

12:00

0

Neki su više a neki manje ljubomorni i možda razlog za to leži u karakternim osobinama horoskopskih znakova

Kako se ponašaju horoskopski znaci kada su ljubomorni: Ovan pravi dramu, dok se Vodolija okrene i ode
love-triangle-g941a86b93_1280 - Copyright Pixabay

Ne postoji čovek koji nije bar jednom u životu bio ljubomoran. Razlika je samo u tome što su neki više a neki manje ljubomorni. Pored toga, neki su spremni da priznaju da ih muči to osećanje, dok drugi kategorički odbijaju. Možda razlog za to leži u horoskopskom znaku.

Bez obzira na to koliko Ovan izgleda samouvereno, negde u dubini svoje duše, on je nesiguran. Njih muči ljubomora pa od životnih situacija znaju da naprave drame.

Bik ne voli da pokazuje svoje emocije pred drugim ljudima. Pošto su veoma racionalni, svoju ljubomoru znaju da kontrolišu. Ako i imaju razloga za ljubomoru, slediće svoje instikte i pokušaće sve tiho da okončaju, bez mnogo buke i scena.

Blizanci znaju da je pravi izazov ostati veran, ali očekuju da ih partneri ne varaju. Bez problema će reći kada su ljubomorni i tada su potrebni sati uveravanja kako bi se oslobodili tog osećanja. Inače, obično svoje emocije znaju da drže pod kontrolom, mada im se desi da pobesne zbog ljubomore.

Rak nema često osećaj ljubomore jer on u vezu sve ulaže, ali smatra da to isto i partner čini. Obično ljubomoru zadržavaju u sebi, sve dok ne postane ogorčenost. Ali jednom kada izdate Raka, nikada vam to neće oprostiti.

Lav očekuje da partner samo njemu pridaje pažnju a ljubomoru kod Lava sve može da izazove. A tada se čuvajte. Lav se neće suzdržavati već će pokazati svu svoju jarost i bes jer misli da tako treba.

Device vole da drže svoje emocije pod kontrolom, a ispod te hladne spoljašnosti može da se krije ljubomora. Ako su sumnjičavi prema vama, neće se smiriti dok sve temeljno ne istraže, prikupe dokaze a partneru više nikada neće verovati.

Vage znaju da budu nesigurne a iz toga se razvija ljubomora koju će skrivati kako bi izbegle sukobe. Sve do onog momenta kada budu u stanju da se s tim suoče i sve raščiste.

Škorpija je najljubomorniji od svih znakova i bukvalno svom partneru prigovaraju za sve: od toga da li im se neko osmehnuo ili ljubazno obratio. Dobra stvar je što znaju donekle da kanališu tu svoju ljubomoru.

Pixabay
 

Strelac je retko ljubomoran, a čak i kad jeste, to neće da prizna. Međutim, nemojte im dozvoliti da posumnjaju u vernost jer mogu da pobesne. Sa Strelčevima je najbolje o tome odmah porazgovarati i otkloniti svaku sumnju.

Jarčevi su stalno ljubomorni ali o tome ne pričaju i to osećanje ih ne drži dugo.

Vodolije su nepredvidljive i obično nikome ne pokazuju svoje prave emocije. Ukoliko osete ljubomoru, tu osobu samo odbace i odu, bez ikakvog objašnjenja.

Ribe su najmanje ljubomorne od svih znakova. Oni zahtevaju vernost, lojalnost i pažnju, a ako vide da ste im to uskratili, očekujete pridiku na tu temu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike