Izazovan period: Do 22. novembra tri horoskopska znaka će osetiti uticaj vladavine Škorpije

29.10.2021

17:00

0

Rakovima donosi dozu straha, dok će Ribama prijati škorpijonska energija

Izazovan period: Do 22. novembra tri horoskopska znaka će osetiti uticaj vladavine Škorpije
death-2543313_1280 - Copyright Pixabay

Sunce je 22. oktobra ušlo u znak Škorpije i ostaće u njemu sve do 22. novembra. Biće to za neke horoskopske znake izazovan period a neki će dočekati svojih pet minuta. Zbog emotivne i intuitivne energije Škorpije, iz ovog perioda će izaći jači i spremniji za nove izazove.

Raku ta energija ne prija jer je ovaj znak nežan, osetljiv i miroljubiv. Zbog toga će im period do 22. novembra biti naporan. Biće umorni i osećaće neku vrstu straha koja će ih pratiti na svim poljima života. 

Pixabay
 

Međutim, one Škorpijice koje u sebi pronađu snagu da se uhvate u koštac sa negativnim uticajima, izaći će spremnije za nove izazove koji će im mnogo lakše pasti. Nakon toga biće mnogo rasterećenije i nastupiće im jedan lep period života. 

Ribe će daleko lakše izaći sa energijom Škorpije. Njima će čak to i prijati jer će zahvaljujući njoj bolje upoznati sebe i saznati šta zapravo žele. Prvi put će se osetiti snažno pred izazovima, neće ustuknuti i tačno će znati šta treba da rade. Čak i ako bude suza, isplakaće se i krenuti dalje. 

Pixabay
 

Ribe će nakon ovog perioda na svet gledati drugim očima. Biće pune nade u bolje sutra a problemima će pristupati racionalnije. To će se dobro odraziti na njihovu karijeru.

Za Škorpije je ovo savršen period kada njihova intuicija funkcioniše besprekorno. Uspeh ih očekuje u ljubavi i porodici a karijera će krenuti uzlaznom putanjom. U narednih dvadesetak dana, Škorpije će tačno znati šta treba da rade i kojim putevima da se kreću.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike