Do kraja godine tri horoskopska znaka čeka ljubavna čarolija: Neko će se zaljubiti!

28.10.2021

11:00

0

Njih čekaju nova poznanstva, nove ljubavi a sledeće godine možda i brak

Do kraja godine tri horoskopska znaka čeka ljubavna čarolija: Neko će se zaljubiti!
Ljubavni perfekcionisti - Copyright Pixabay

Iako smo polagali velike nade u ovu 2021. godinu, nije se baš pokazala. Ali astrolozi kažu da treba biti strpljiv jer su ostala još dva meseca, a tri horoskopska znaka će se do kraja godine zaljubiti. 

Njih čeka velika sreća u ljubavi pa će možda iduće godine stati ispred matičara i zakleti se na večnu ljubav. 

Lava do kraja godine očekuje mnogo susreta i događaja na kojima će upoznati nove i ineteresantne ljude. Među tim ljudima se krije ljubav njihovog života.

Oni koji se već nalaze u stabilnoj vezi, možda će odlučiti da tu vezu ozvaniče pred zakonom.

Lavovi koji su već u braku mogu da se nadaju periodu tokom kojeg će uživati u čarobnim trenucima sa partnerom koji će im ispunjavati svaku želju. 

I Device očekuje velika sreća u ljubavi do kraja godine, bez obzira da li su vezi ili ne. U naredna dva meseca sve će se istumbati i mnoge želje će im se ispuniti, iako su već izgubili svaku nadu. 

Ovom horoskopskom znaku ova godina nije bila laka, bilo je mnogo poteškoća i iskušenja ali će sada najzad sve doći na svoje mesto. Ljubavne rane i prethodne neuspešne veze će biti zaboravljene, a Device će najzad shvatiti da je bolje što se tako desilo. 

Zato će im naredna dva meseca biti intenzivna po pitanju ljubavi jer će sve dobiti novi, dublji smisao a za to će biti zaslužno jedno neočekivano poznanstvo. Biće na kriliama ljubavi, a ljubavne strelice ih mogu pogoditi tokom nekog putovanja. 

Pixabay
 

Strelac će do kraja godine imati mnogo sreće a slobodni pripadnici ovog znaka dobiće šansu da novo poznanstvo preraste u ozbiljnu vezu i brak o kakvom su maštali čitavog života. 

Zauzeti Strelčevi će se još više zbližiti sa partnerom i njihova veza će dobiti nov smisao Ako je bilo i nekih nesporazuma i svađica, Strelčevi bi trebalo da ih zaborave jer ih u narednom periodu očekuju samo lepi trenuci. Zvezde su na njihovoj strani.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike