Predviđanja ruske astrološkinje: 2022. biće godina Blizanaca, Strelce očekuje novac, a Škorpije će uživati u životu

28.10.2021

17:00

1

Tamara Globa otkriva šta će sledeća godina doneti horoskopskim znacima

Predviđanja ruske astrološkinje: 2022. biće godina Blizanaca, Strelce očekuje novac, a Škorpije će uživati u životu
new-years-day-6660572_1280 - Copyright Pixabay

Ruska astrološkinja, Tamara Globa, napravila je horoskop za sve znake i otkrila koga u sledećoj godini očekuje dobro zdravlje i ljubav, a ko će biti uspešan i imati pun novčanik.

Ovan

Na početku godine će se ovaj horoskopski znak suočiti sa određenim problemima. Sve dok je planeta Saturn u znaku Jarca, sve će biti u redu. Neophodno je da budu strpljivi jer će samo tako postići uspeh. Svi Ovnovi koji razmišljaju o promeni profesiji, ne treba da žure i donose ishitrene odluke. 

Pixabay
 

Bik

Već početkom godine dobiće lepe vesti a zvezde će im biti naklonjene tokom cele godine. 2022. je godina kada mogu da ostvare sve planove jer sve što budu započeli, uspešno će realizovati. Bikovima sve ide na ruku, samo je potrebno da to pametno iskoriste. 

Blizanci

2022. godina će biti godina Blizanaca. Za razliku od 2021. koja nije bila preterano uzbudljiva, nova godina donosi zabavu, uzbuđenje i radost. Biće to period pun pozitivne energije, poslovnih prilika, ali i zanimljivih sustreta na polju ljubavi. Sve što budu poželeli ili planirali, Blizanci će i dobiti i to bez mnogo truda. 

Pixabay
 

Rak

Tokom naredne godine, rođeni u ovom znaku će se fokusirati na lični život, finansije, imovinu i karijeru jer će se suočiti sa raznim nepredviđenim okolnostima u ovim oblastima. Biće to naporna godina i moraju biti mnogo istrajni u svojim namerama. 

Lav

Predstavnike ovog znaka sledeće godine očekuje velika zarada i mnogo novca. Važno je da se fokusiraju na donošenje važnih odluka i pravih poteza i neće biti nikakvih problema. Lavovi bi morali da se drže svojih zacrtanih planova, da ne žure i ne reaguju impulsivno. 

Pixabay
 

Devica

Za predstavnike ovog horoskopskog znaka, 2022. godina je godina uspona i padova. Biće tu svega, i lepih i ružnih situacija, ali to na kraju krajeva i nije toliko loše jer će uneti dinamiku u njihov život. Device bi sledeće godine morale da budu oprezne a pre bilo kakve odluke poželjno je da sve dobro odmere i izanaliziraju. Na taj način će izbeći greške i smanjiti eventualne rizike. 

Vaga

Sledeća godina će za Vage biti povoljna, progresivna i doneće im neočekivanu sreću o kojoj su samo mogle da sanjaju. Tokom 2022. godine upoznaće različite ljude i kulture, a na svakom koraku će osećati radost i zadovoljstvo.

Pixabay
 

Škorpija

Ljudi rođeni u znaku Škorpije konačno će moći da osete toliko željenu slobodu i rasterećenost, a to se naročito odnosi na lični život. Uživaće u životu i najzad će se osloboditi stresa, napetosti i nervoze. Vrlo je važno da Škorpije promene način razmišljanja, da se oslobode destruktivnih načina razmišljanja i steknu zdrave navike. 

Strelac

Predstavnicima ovog horoskopskog znaka se smeši uspeh na polju finansija. Zahvaljujući sposobnosti ali i savetima od bliskih osoba ili stručnjaka, sledeće godine će imati stabilne finansije.

Pixabay
 

Jarac

U 2022. godini Jarčevima se otvaraju nove mogućnosti. To će biti godina puna radosti i sreće. Naročito pozitivan će biti period između juna i septembra i taj period treba dobro iskoristiti.

Vodolija

U životima Vodolija će tokom sledeće godine vladati mir i hramonija što će im doneti uspeh. Biće to godina velikih preokreta za njih jer će zračiti dobrom energijom što će dobro uticati i na ljude u njihovoj okolini. 

Pixabay
 

Ribe

Ovaj horoskopski znak će najzad biti u prilici da pokaže svoje posebne i jedinstvene sposobnosti po koima se izdvajaju. Ipak, tokom iduće godine Ribe će se suočiti sa teškim situacijama ali će im njihova kreativna priroda pomoći da je prevaziću. Sve to nije za brigu, jer su zvezde na strani ovog horoskopskog znaka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike