Astrološka sreća čeka tri znaka: Oktobar će za njih biti magičan

06.10.2021

17:00

0

Astrološka sreća čeka tri znaka: Oktobar će za njih biti magičan
jump-2731641_1280 - Copyright Pixabay

Oktobar će za tri horoskopska znaka biti magičan. Astrološku sreću će osetiti oni koji su rođeni u znaku Vage, Škorpije i Strelca. 

Dobre vibracije donosi Sunce u Vagi kojom upravlja Venera pa međusobni odnosi postaju prioritet. Ovo je vreme kada treba po strani ostaviti razmirice a naglasak staviti na povezivanje, kompromis, drugarstvo i uživanje u društvu.

Pixabay
 

Ipak, Vaga će morati malo da se strpi jer će Merkur biti retrogradan do 18. okobra što će joj malo iskomplikovati život. Ali vreme je na njihovoj strani, samo ne treba da brzaju i brzopleto donose odluke i zaključke. Oktobar će ih podstaći da postanu produhovljeniji i da sebi razjasne šta zaista žele.

Škorpije su trenutno zaokupljene ljubavlju i lepotom a za to je zaslužna Venera koja ih podseća na to šta je vredno. Do kraja meseca oni će osetiti pozitivnu energiju ali je moguće da će zbog nekih događaja biti i tužni. Neka duboko skrivena osećanja žele da izađu na površinu.

Strelac ima sve šanse da oseti sve blagodeti Venere koja će u njegov znak ući 7. oktobra. Većina Strelaca će se osećati čarobno a ljudi u njihovoj blizini će im se diviti i davati komplimente. Sve će to doprinete da Strelčevi dodatno obrate pažnju na svoju šminku, garderobu i izgled zbog čega će se osećati izuzetno privlačno.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike