Ljubavni horoskop od 10. do 16. juna: Rakovi zbog nervoze izazivaju svađe, Device da ne donose ishitrene odluke

10.06.2024

19:20

0

Astrolog Ana Rakić tumači ljubavne aspekte za ovu nedelju

Ljubavni horoskop od 10. do 16. juna: Rakovi zbog nervoze izazivaju svađe, Device da ne donose ishitrene odluke
Copyright Freepik

Ovan

Vodite aktivan društveni život i volite da se pojavljujete na javnim mestima. Tražite nove ili neobične emotivne kontakte na različitim stranama. Ono što drugima deluje teško ili nemoguće, za vas postaje dostupno i predstavlja deo uigrane taktike osvajanja. Očekuju vas prijatne promene u odnosu sa partnerom. Voljena osoba lako podstiče pozitivne reakcije i snažne izlive emocija kod vas.

Želite da impresionirate jednu osobu na neobičan način i smišljate novu ljubavnu taktiku. Ako ste slobodni, prijaće vam nova ljubavna romansa. Spremni ste da se okušate u nekim novim ili vrlo izazovnim situacijama.

Bik

Ovo je period preispitivanja da li ste napravili dobar izbor na ljubavnom planu. Neki pripadnici ovog znaka će učvrstiti svoje veze jer partner zadovoljava njihove trenutne kriterijume. Slobodne osobe mogu očekivati simpatičnu romansu sa osobom koju su nedavno upoznali na nekom skupu. Nemojte se previše iznenaditi ako se ta veza ne održi, jer je krajnje vreme da izađete iz situacija koje nemaju perspektivu.

Prethodni dani su doneli nove nevolje zbog trećih osoba, ali sada će se situacija drastično promeniti. Oni koji su duže u vezi mogu postati nezadovoljni. Razmislite o tome da osvežite vezu ili pokrenete partnera u željenom smeru. Slobodni će imati priliku da privuku nekoga sličnog sebi. Jedna osoba konstantno privlači vašu pažnju svojom neobičnošću.

Blizanci

U narednim danima neće doći do značajnijih pomaka u vašim emotivnim odnosima. Imaćete dovoljno energije, posebno za komunikaciju, pa ćete rečima nadoknađivati ono što vam emotivno nedostaje. U tome ćete imati uspeha.

Freepik
 

Rak

Niste raspoloženi ove nedelje jer partner pokazuje visok stepen nervoze, što može dovesti do svađa. Pokušajte se prilagoditi situaciji jer partner može imati ozbiljne probleme. Kontrolišite se da ne pogoršate situaciju pogrešnim rečima. Ova nedelja nije povoljna za partnerske odnose. Loši dani su utorak i dani vikenda.

Lav

Delujete napeto u ljubavnom odnosu zbog psihološkog pritiska koji osećate. Emotivna nesigurnost vas navodi da proveravate partnera i utvrđujete sličnosti i razlike koje vas udaljavaju. Proverite svoje sumnje i preuzmite inicijativu. Ako ste slobodni, neko će vas šarmirati svojim atraktivnim izgledom ili stilom udvaranja. Privlači vas kombinacija emotivne, strasne i intelektualne veze, ali nešto od toga nedostaje osobi koja vam se dopada. Nemojte komplikovati svoj emotivni odnos ili postavljati stroge uslove koje neko ne može ispuniti.

Devica

Ako ste slobodni, spremite se za nova ljubavna iskušenja. Moguće je da ćete na poslu ili zahvaljujući kolegama upoznati nekoga ko će vas osvojiti na prvi pogled. Zbog razlika u vaspitanju ili statusu mogući su problemi na početku. Pazite da ne oterate tu osobu agresivnim ponašanjem. Srećom, zvezde su na vašoj strani pa će se odnos harmonizovati. Ako ste u vezi, balansirajte između partnera i roditelja. Onima u braku porodični pritisak će delovati neizdrživo, ali i to će proći. Ne donosite ishitrene odluke.

Pexels
 

Vaga

Zahvalite partneru za sve što čini za vas tako što ćete mu pružiti maksimalnu pažnju. Usamljene osobe mogu se zaljubiti tokom poslovnog sastanka. Zauzete osobe osećaju da ih ljubav napušta, pa bi trebalo da potraže izlaz na drugoj strani. Umorni ste od partnerove priče i mogućnost da uđete u zabranjene vode vas istovremeno plaši i raduje. U ovom periodu neće vas držati mesto. Slobodni će lako prepoznati signale potencijalnih partnera.

Škorpion

Zadovoljni ste u nečijem društvu i stvarate ljubavnu atmosferu. Pravilno vrednujete nečija osećanja i zajednički planovi vas inspirišu. Voljena osoba nestrpljivo čeka da ispunite obećanja, ali imate dobru strategiju i ništa ne prepuštate slučaju. Rado se odazivate na različite pozive i koristite svoj šarm u osvajanju. Obradovaće vas jedno neobično poznanstvo.

Strelac

Ako ste u vezi, partner i vi ćete imati mnogo ideja kako da poboljšate vaš zajednički život. Razgovori o raznim temama pomoći će vam da se lakše organizujete i biće vam zabavno. Prijaće vam zajednički izlasci i izleti na mesta gde možete biti sami.

Ako ste slobodni, imaćete dobar nastup pred osobom koja vam se dopada i uspećete da privučete njenu pažnju. Pazite da ne preterate u pretvaranju. Ako budete mudri, uspećete da uđete u novu vezu. Stariji će biti strastveni i samopouzdani i neće oklevati da priđu osobi koja im se dopada.

Profimedia
 

Jarac

Uživajte u ljubavi, a partner će vas podržavati u svemu. Razmislite o braku ili zajedničkom životu. Slobodne osobe će upoznati nekoga ko će ih prijatno iznenaditi. Planirano putovanje u inostranstvo može biti odloženo, ali partner će vam prirediti prijatno iznenađenje. Kraj perioda donosi upoznavanje sa osobom koja će vas opčiniti. Poboljšajte komunikaciju sa okolinom i prijateljima. Na poslu možete upoznati nekoga ko će vas privući svojom upornošću. Iako pred vama stoje mnogi izazovi, nećete moći da odolite emotivnom aspektu.

Vodolija

Splet novih događaja donosi najlepše zadovoljstvo u ljubavnom životu. Lakše nego obično privlačite nečiju pažnju, a ljubavne emocije unose novu strast u vaše raspoloženje. Godi vam pažnja koju dobijate u društvu. Priželjkujete novu ljubavnu romansu i delujete izazovno.

Ako ste u vezi, potrudite se da usrećite voljenu osobu i ne zaboravite na najlepše vrednosti koje vas zbližavaju.

Profimedia
 

Ribe

Narednih dana vaša će ljubavna stremljenja biti uglavnom platonska. Osećaćete potrebu za ljubavlju, ali i za sanjarenjem o idealima. Zbog toga ćete biti u dilemi da li izaći ili se povući. Šta god da odlučite, nećete pogrešiti, važan je samo vaš trenutni osećaj.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Astrolook

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike