Prvi mačići se u vodu bacaju: Znaci Zodijaka koji svoju sreću doživljavaju tek u drugom braku

08.06.2024

13:20

0

Autor: K. O.

Nekima je suđeno da više puta staju na ludi kamen

Prvi mačići se u vodu bacaju: Znaci Zodijaka koji svoju sreću doživljavaju tek u drugom braku
Amal i Džordž Kluni - Copyright Profimedia

Horoskopski znak može otkriti mnogo o vašoj ličnosti i načinu na koji pristupate vezama. Astrologija može pružiti uvide zašto neki ljudi moraju nešto duže da tragaju za svojom ljubavnom srećom.

Kod nekih je prvi brak bukvalno proba za pravu romansu koju će doživeti tek u drugom braku.

Ovan

Ovnovi su poznati po strastvenoj i vatrenoj prirodi. U drugi brak unose isti entuzijazam i uzbuđenje kao i u prvi. Ovan je odlučan i uporan, ne boji se da preuzme inicijativu u održavanju romanse. Spontani su i često iznenađuju partnere promišljenim gestovima, vole avanture i nova iskustva. Prirodni su romantičari, što ih čini veštima u održavanju varnica u drugom braku.

Profimedia
 

Bik

Bikovima vlada Venera, planeta ljubavi, što ih čini romantičnima. U drugi brak donose senzualnost i stabilnost. Bik posvećuje vreme izgradnji snažne emocionalne veze sa partnerom, stvarajući čvrste temelje za romansu. Cene finije stvari u životu i uživaju u maženju i obasipanju voljenih ljubavlju i poklonima. Bik zna kako da učini da se partner oseća cenjeno i voljeno, što bez napora ponovo raspiruje romansu.

Rak

Rakovi su duboko emotivni i brižni. U drugom braku ističu romantičnu stranu kroz brigu i pažnju. Empatični su i intuitivni, često osećaju partnerove potrebe i želje, a da partner to ne mora reći. Stvaraju toplu atmosferu punu ljubavi, osiguravajući da njihov odnos bude sigurno utočište. Njihova nepokolebljiva emocionalna podrška i privrženost ponovo rasplamsavaju strast.

Profimedia
 

Vaga

Vage su poznate po ljubavi prema ravnoteži i harmoniji. U drugom braku briljiraju u ponovnom pokretanju romanse svojim šarmom. Sposobnost Vage da vidi obe strane situacije čini ih odličnim u komunikaciji i rešavanju sukoba s ljubaznošću. Vole da stvaraju lepa i romantična okruženja, koja mogu ponovo da zapale iskru u njihovim vezama. Prirodna harizma i gracioznost Vage čine ih majstorima ljubavi i ponovnog pokretanja romantike.

Profimedia
 

Ribe

Ribe su sanjari i idealisti. U drugom braku briljiraju kroz svoje duboke emocionalne veze. Neverovatno su empatične i pune razumevanja, zbog čega se njihovi partneri osećaju istinski viđenima i cenjenima. Kreativne su i maštovite, često u odnose ulivaju osećaj magije i čuda. Donose osećaj duhovne i emocionalne dubine u svoja partnerstva, ponovo rasplamsavajući romantične plamenove u svojim drugim brakovima, piše Astrotalk.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike