Leto poziva na flert, a mi tačno znamo za kim čeznete: Zvezde otkrivaju kakav treba da bude vaš savršen partner

08.06.2024

19:20

0

Autor: V. I.

Idealni partneri za svaki horoskopski znak

Leto poziva na flert, a mi tačno znamo za kim čeznete: Zvezde otkrivaju kakav treba da bude vaš savršen partner
Copyright Freepik

Svaki horoskopski znak ima jedinstvene potrebe i želje kada je u pitanju ljubavni partner. Da li ste se ikada pitali koje osobine vaš znak traži u vezi?

Bilo da ste strastveni Ovan, stabilni Bik ili sanjalačke Ribe, vaš idealan partner ima specifične kvalitete koji vas najbolje upotpunjuju. Pročitajte dalje kako biste otkrili koje karakteristike savršeno odgovaraju vašem horoskopskom znaku i kako te osobine mogu doprineti skladnoj i srećnoj vezi.

Ovan (21. mart - 19. april)

Ovnovi su poznati po svojoj energiji i impulsivnosti. Potreban vam je neko nalik vama – otvoren i takmičarski nastrojen, ali mora biti i obazriv. Vaš partner treba da vas inspiriše da dobro razmislite pre nego što nešto uradite i mora biti miran i strpljiv, kako bi pretrpeo vaše iznenadne napade besa. On mora da vas ohrabri da poletite, ali i da vas natera da proverite da li su vam krila dovoljno snažna.

Profimedia
 

Bik (20. april - 20. maj)

Bikovi su tvrdoglavi i vole stabilnost. Vama treba neko ko je simbol poverenja. Niste neko ko olako poveruje ljudima i volite sve da radite polako – nekada i previše polako – pa vam treba osoba koja će vas naterati da se ubrzate, ali da istovremeno ima integritet i snažne moralne vrednosti. Vaš partner mora biti pun energije, ali istovremeno smiren da vam ne bi unosio nervozu.

Blizanci (21. maj - 20. jun)

Blizanci su poznati po svojoj dualnosti i promenljivosti. Potreban vam je neko snažan, da ne morate neprestano da ga vodite za ruku. Umete da budete konfuzni, pa vaš partner treba da razume sve pomešane signale i zbunjujuće poruke koje šaljete. On mora biti sposoban da se nosi sa vašom promenljivom prirodom i da vas podržava u svim vašim avanturama.

Rak (21. jun - 22. jul)

Rakovi su emotivni i brižni. Vama treba starovremska osoba. Neko ko je romantičan i ko shvata koliko vam je potrebno da vas neko voli i da se brine za vas. Vaš partner mora uvek da bude tu kad vam je potreban i mora da bude pun strpljenja. Uz to što mora da vas voli beskrajno, morate pored partnera da se osećate sigurno.

Lav (23. jul - 22. avgust)

Lavovi su ponosni i vole da budu u centru pažnje. Pravi partner za vas je neko ko vam je jednak – na sve moguće načine. Ne želite da ta osoba izbledi svaki put kad vi budete u centru pažnje, već želite da bude uz vas, ponosan i srećan. Savršeni partner za Lava je jak, ali i nežan, i ume da ga urazumi kad je to potrebno.

Profimedia
 

 

Devica (23. avgust - 22. septembar)

Device su analitične i praktične. Mislite da vaš partner mora da bude veoma analitičan, ali prava je istina da biste bili najsrećniji kad biste bili u vezi sami sa sobom. Zapravo, treba vam neko ko je naklonjen izlascima. Bukvalno i figurativno, morate da izađete napolje i upoznajete ljude, da osetite život. Vaš partner treba da bude društven i da vas inspiriše da iskusite nove stvari.

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Vage teže ravnoteži i harmoniji. Treba vam neko ko je jaka ličnost, ali da vas ne opterećuje. Volite dominantne pojave i osobe koje su u stanju da vam pomognu ili da teške odluke donesu u vaše ime. Istovremeno, to mora da bude neko pored koga se osećate udobno i ko će vam pružiti podršku u svim aspektima života.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Škorpije su strastvene i intenzivne. Potrebna vam je lojalna, odana i snažna osoba koja će vam uvek reći istinu. Nije lako biti u vezi s vama jer, kad ste zabrinuti, umete da budete teški kao crna zemlja. Uz to, vaš partner mora da ima jak seksualni apetit, kako bi bio u balansu sa vašom strašću.

Freepik
 

 

Strelac (22. novembar - 21. decembar)

Strelci su avanturisti i vole slobodu. Vaš partner mora da shvati da ste avanturista i da vam je potreban prostor. Ta osoba ne sme da vas veže za sebe preko svake mere, jer Strelčevi beže od obaveza. Morate pronaći nekoga ko će biti zadovoljan time što zna da vam je stalo iako ništa ne obećavate.

Jarac (22. decembar - 19. januar)

Jarčevi su ambiciozni i vredni. Bespotrebno je reći da vaš partner mora da bude jednako posvećen poslu kao i vi. Bili biste srećni i kad biste mogli tajno da proverite njegove bankovne račune, jer vam je važno da vaš partner bude stabilna i situirana ličnost. Treba vam neko ko razume koliko vam je bitno da isplanirate svaki segment budućnosti.

Vodolija (20. januar - 18. februar)

Vodolije su slobodne i inovativne. Idealni partner za Vodoliju je osoba koja može da se prilagodi minimalističkom stilu života. Neko kome materijalno nije najvažnije i koji je na tom planu oušten. Treba vam slobodna duša, fleksibilna i otvorena za sve vaše neobične predloge. Partner koji će podržati vaše ideje i podstaći vašu kreativnost.

Ribe (19. februar - 20. mart)

Ribe su sanjari i umetničke duše. Vi živite u svetu fantazija, pa vam je potreban neko sa obe noge na zemlji kako bi mogao da vas izbalansira i skine sa nebesa kad preterate u maštarenju. Vaš partner mora da bude vaša podrška i da voli sve što vi radite, ali i da vam istovremeno daje prostora da stvarate.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike