Nedeljni horoskop od 3. do 9. juna: Vage razmišljaju šta je njihov poziv iz snova, Strelci analiziraju svoje veze

03.06.2024

10:20

0

Autor: K. O.

Saznajte kome će zvezde biti naklonjene u ovoj nedelji

Nedeljni horoskop od 3. do 9. juna: Vage razmišljaju šta je njihov poziv iz snova, Strelci analiziraju svoje veze
Copyright Freepik

Mesec u znaku Bika 3. juna će nam svima dati o čemu da razgovaramo i sa Merkurom koji istog dana ulazi u znak Blizanaca, možemo očekivati uzbudljivu nedelju za druženje. Dobar je trenutak da razmotrimo uticaj koji je Jupiterov boravak u Biku imao na nas u poslednjih godinu dana, ali mlad mesec u Blizancima 6. juna predstavlja dobrodošlicu za Jupiterov ulazak u ovaj znak.

Kolektiv će osetiti zamah ovog tranzita u narednih nekoliko nedelja i to može biti savršeno vreme da sustignemo ljude, podelimo neke dobre trenutke i uživamo u sezoni.

Kako se krećemo prema vikendu, Mesec će ući u udoban znak Rak 7. juna, omogućavajući nam da se napunimo pre predstojeće nedelje.

Nedeljni horoskop sve horoskopske znakove od 3. do 9. juna 2024:

Ovan

Osveženi i spremni da zauzmete svet sa mesecom u Biku, ne zaboravite da sebi date prioritet. Kada Mesec uđe u znak Blizanaca, mogli biste da se osećate mnogo više motivisano da se družite ili završite nerešene zadatke, transformativnu energiju koju ćete osećati u narednih šest meseci.

Dok ulazimo u vikend, možete videti kako se nivoi vaše energije balansiraju sa mesecom u Raku, podsećajući vas da se opustite i opustite.

Freepik
 

Bik

Početak nedelje sa mesecom u vašem znaku može biti mala prednost. Ponovo ste na visokom nivou, a ova sezona Blizanaca vas fokusira na uspeh. Stvari postaju mnogo kreativnije kada se mladi mesec u Blizancima pridruži stelijumu kako bi vam pomogao da proslavite i ostanete povezani sa svojom svrhom.

Mesec u Raku doprinosi vašoj kreativnosti i optimizmu ove nedelje.

Blizanci

Vaša sezona je recept koji je potreban kolektivu jer donosi mnogo mogućnosti i komunikacije. Nedelja dovodi stvari u perspektivu kada vam mesec u Biku pomogne da ponovo kalibrirate i prilagodite se onome što je nedelja planirala za vas.

Mesec u vašem znaku pojačava vaš optimizam i energiju, što će trajati sve dok Mesec u Raku ne donese opuštanje. Novo poglavlje započinje ovim tranzitom i takođe će odražavati uticaj koji će Jupiter imati na vas u narednoj godini.

Rak

Realizacija mnogih stvari ove nedelje dolazi brzo sa Mesecom u prijateljskom znaku Bika koji vam pomaže da uspostavite bolje veze sa drugima. Vaša iskrenost zrači i bićete u režimu refleksije. Mladi mesec u Blizancima vam omogućava da iskoristite ono što vašoj podsvesti treba, dobro vreme za odmor, čitanje dobre knjige i pisanje dnevnika do mile volje.

Konačno, Mesec u vašem znaku može predstavljati početak novog poglavlja koje će se nastaviti sledeće nedelje.

Freepik
 

Lav

Uspeh vam je na umu jer Mesec u Biku stvara prelep period u kome možete da završite posao koji ste započeli tokom tranzita Jupitera u Biku. Ovo je moćna energija koju će vam mladi mesec u Blizancima omogućiti da se povežete i istražite svoje snove i želje.

Ne plašite se da svoju vizionarsku stranu podelite sa drugima, a ova motivacija će trajati narednih šest meseci. Vreme je da se lagano smirite čemu doprinosi Mesec u Raku, koji vas uči brizi o sebi i kontroli.

Devica

Kao zemljani znak, Mesec u Biku pomaže u ravnoteži i daje vam mnogo nade kada počnete da shvatate o čemu se radi u ovoj sezoni Blizanaca. Vaši ciljevi postaju očigledniji sa mladim mesecom u Blizancima, omogućavajući vam da vidite iza svog horizonta i zamislite šta možete da postignete sledeće godine.

Sa promenama u procesu, Mesec u Raku će vam omogućiti da ostanete povezani, vođeni i otvoreni za jačanje vaših odnosa.

Vaga

Doček novih stvari je ono što vam donosi sezona Blizanaca. Okružite se inspirativnim ljudima koji podstiču vašu kreativnost i samopouzdanje. Sa mesecom u Biku, postavljate scenu za nove početke koji će biti poboljšani tokom mladog meseca u Blizancima.

U narednih šest meseci razmislite kako želite da se proširite, učite i nastavite da rastete u svojoj karijeri ili da se bavite svojim pozivom iz snova.

Freepik
 

Škorpija

Romansa je u vazduhu u ponedeljak sa mesecom u Biku, uvodom u mlad mesec u Blizancima. Vreme je za analizu onoga što ste naučili tokom Jupitera u tranzitnom Biku. Neke stvari dobiće smisao jer ste otvoreni za otkrivanje novih stvari i učenje.

Kada Mesec uđe u Blizance, vi ćete još više analizirati dinamike odnosa u narednih šest meseci.

Strelac

Mesec u Biku vam daje razuman period smirenosti pre nego što moć mladog meseca u Blizancima osvetli vašu kuću za odnose. U narednih šest meseci razumećete šta tražite od partnera i šta želite da on donese na sto.

Aktuelne romantične veze ćete takođe detaljno analizirati ove nedelje i sledeće godine.

Jarac

Pripremite se da ispitate ovonedeljni značajan uticaj tranzita na vaš romantični život. Mesec u Biku će učiniti stvari zanimljivim, omogućavajući vam da razmislite o prošlosti i o tome kako su te lekcije uticale na sadašnjost.

Mladi mesec u Blizancima će vas vratiti da se osećate usredsređeno dok stvarate nove čvrste osnove koje će vam pomoći da katapultirate svoju karijeru.

Freepik
 

Vodolija

Dok vam mesec u Biku pomaže da se smirite i osećate spokojno, mlad mesec u Blizancima je iznenađenje, dajući vam samopouzdanje da radite ono što želite bez ograničavanja. Ako ste slobodni, narednih šest meseci može biti trenutak za povezivanje sa drugima.

Oni u vezama mogu osetiti kako se romansa pojačava. Mesec u Raku kasnije tokom nedelje vam omogućava da vodite praktične diskusije o svakodnevnim aktivnostima.

Ribe

Kao promenljiv znak, današnja energija će vam pomoći da se približite svojim ambicijama. Mesec u Biku je mesto gde zrači vaša akademska strana. Mlad mesec u Blizancima donosi vam prilike da napravite nešto od kuće.

Istražite više o onome što vas zanima i proširite se izvan svoje mašte u pogledu izgleda za karijeru, piše Your Tango.

Freepik
 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike