Tarot karta za jun za svaki znak horoskopa: Ovnovi sijaju sjajnije nego ikad, Strelci da ne dozvole da strah diktira uslove

31.05.2024

10:20

0

Autor: K. O.

Sudeći prema kartama pred nama je lep mesec

Tarot karta za jun za svaki znak horoskopa: Ovnovi sijaju sjajnije nego ikad, Strelci da ne dozvole da strah diktira uslove
Copyright Freepik

Jun 2024. godine samo što nije stigao! Ali pre nego što pređemo na mesečno čitanje za svaki znak, da pogledamo opšte energije meseca za sve.

Sa dvojkom novčića (pentakla) i trojkom mačeva na stolu, poziva nas da posadimo naše seme tamo gde ima najbolje šanse da raste. Zaljubljeni, ova nas poruka upozorava na crvene zastavice i da ne dajemo blistave kvalitete onome koga gledamo kroz ružičaste naočare pre nego što ih zapravo bolje upoznamo.

U prijateljstvima nas podstiče da čuvamo svoje tajne od onih koji su nepouzdani.

U našem profesionalnom životu, to nas podstiče da ulažemo u prava mesta i ljude i da sarađujemo na posebnim projektima sa onima koji uvek prođu bez obzira na sve.

Četvorka mačeva dodatno naglašava ovu poruku otkrivajući da zona udobnosti možda nije uvek udobna, ali njeno poznavanje može izazvati nezainteresovanost za rast i isprobavanje nečeg novog.

To, takođe, može da podstakne strah od nepoznatog, čak i kada mu pridajete pažnju i potajno želite da proširite svoje vidike. Svesnost vam može pomoći da ostanete prizemljeni uprkos ovim emocionalnim podvodnim strujama kako biste nastavili da pobeđujete u životu i pronalazite svoju radost.

Freepik
 

Mesečno čitanje tarot karte svakog horoskopskog znaka za jun 2024:

Ovan

Tarot karta meseca: Svet

Oblast sreće: pevanje

Junska energija je neverovatna za Ovnove! Na stolu imamo Svet (glavna tarot karta arkane) koja otkriva moć koju možete da posedujete i istražite ako ste voljni. Zato ne odbijajte prilike ovog meseca, posebno ako vas izazovu da izađete iz zone udobnosti. Zasijaćete sjajnije nego ikada ranije ako se oslonite na ovaj poklon.

Oni od vas koji pronalaze mir i zadovoljstvo kroz pevanje (čak i ako su to samo loše karaoke u društvu dobrih prijatelja) podstiču se da ovog meseca više pevaju. Na ovom putu vas očekuju intrigantna iskustva!

Bik

Tarot karta meseca: Presuda

Oblast sreće: Ples

Verujte svom mišljenju, čak i ako vam se čini da se činjenice ne poklapaju sa ostalima oko vas. Vaša hrabrost će vas odvesti na pravi put i dalje od zamki grupnog razmišljanja. Ovo je posebno naglašeno u oblastima koje će imati trajan uticaj na vaš život i život vaše zajednice, bilo da se radi o očuvanju životne sredine, vaspitanju vaše dece ili nečemu drugom.

Takođe vas ohrabrujemo da više plešete ovog meseca. To će otključati vaše sposobnosti jasnog prepoznavanja, omogućavajući vam da se još bolje oslonite na svoju intuiciju.

Unsplash
 

Blizanci

Tarot karta meseca: Osmica štapova

Oblast sreće: kalkulacije

Ipak je ovo vaš mesec i junska energija je apsolutno neverovatna za vas! To je istaknuto sa osam štapova na stolu — ići ćete dalje (i brže) nego ikada ranije ako verujete kosmosu i krenete kuda vas život nosi na najopušteniji mogući način.

Samo se pobrinite da uspostavite pravu ravnotežu u svom životu tako što ćete svoje račune i knjige održavati u redu. Ovo je takođe dobar mesec za postavljanje solidnog ličnog budžeta.

Rak

Tarot karta meseca: Umerenost

Oblast sreće: Porezi

Tarot karta velike arkane za vas je - umerenost, prelep poklon za jun 2024. Podstiče vas da budete strpljivi, verujete sebi i procesu. Sve će se odvijati u pravo vreme ako verujete u svoje sposobnosti, a takođe i u karmu. Ne obazirite se na priče!

Takođe, budite u toku sa svojim porezima i uverite se da nikome ništa ne dugujete ili obrnuto. Rad sa računovođom ili poreskim profesionalcem je takođe od značaja za vas ovog meseca.

Lav

Tarot karta meseca: As novčića (pentakla)

Oblast sreće: Svestrano

Ne postoji ništa što ne možeš da postigneš u junu ako se odlučiš za to. Zapamtite to kako dan odmiče. To je tvoj kosmički poklon ovog meseca. Sve dok se oslanjate na svoje talente i verujete sebi, nadmašićete svakoga ko misli da niste sve to. Osim toga, vaš lični stil će takođe biti upečatljiv.

Ako se osećate pozvanim, fokusirajte se na disanje svakog jutra nakon što se probudite najmanje pet minuta. Svesnost će vam omogućiti da kanališete svoje blagoslove na prioritetna mesta za vas.

Freepik
 

Devica

Tarot karta meseca: Sluga mačeva

Oblast sreće: Kuća i dom

Device, ako nemate podršku ljudi u vašoj blizini, ne brinite. Imate nešto još bolje za svoj uspeh. Sve dok verujete svom intelektu i svojim idejama, bićete dobro. Radujte se solidnoj inspiraciji za ovaj mesec, posebno na najneverovatnijim mestima. Zato izađite iz svoje zone udobnosti u smislu hobija i interesovanja da biste se zaključali u ovo.

Takođe se podstičete da energiju u svom domu održavate stabilnom kroz dekor i nameštaj koji vam govori. To je tvoj dom, radi šta hoćeš!

Vaga

Tarot karta meseca: Dvojka štapova

Oblast sreće: razgovori jedan na jedan

Energija ovog meseca ima stabilan kvalitet. Nećete smatrati da je ovaj mesec veoma značajan u vašem životu, ali veze koje sada negujete imaće trajan uticaj na vašu budućnost, posebno u poslednjih nekoliko meseci 2024. Zato, slušajte pažljivije kada budete razgovarali sa ljudima u jednom - razgovori na jedan. Davanje i uzimanje energije će suptilno uticati na to kako se stvari odvijaju iza kulisa.

Škorpija

Tarot karta meseca: Trojka pehara

Oblast sreće: Vešto ispitivanje

Jun 2024. je savršen za pronalaženje svog plemena duše! Zato verujte tim čudnim impulsima koji vas ovog meseca vode na malo verovatna mesta i događaje. To će vas staviti na put novih prijatelja, novih hobija i nekoliko novih prilika.

Takođe se podstičete da pažljivije slušate kada razgovarate sa ljudima i radite na svojoj sposobnosti da zonirate prave detalje. Ako vas nešto zbuni ili podiže alarm, zabeležite to kako biste kasnije mogli da shvatite zašto ste se tako osećali.

Unsplash
 

Strelac

Tarot karta meseca: Šest pehara

Oblast sreće: učenje i igranje

Jun je za vas lep! Neki od vas trenutno imaju velike mogućnosti u pogledu toga gde možete da stignete i kako će se vaš život odvijati, kako u privatnim sferama tako iu karijeri. Neka vas srce vodi na pravi put, i ne dozvolite da strah diktira uslove!

Takođe se ohrabrujemo da ovog meseca postignete pravi balans između učenja i igranja, bez obzira da li ste student ili ne. Na ovom putu vas očekuju prelepa iskustva!

Jarac

Tarot karta meseca: Ljubavnici

Oblast sreće: Intuicija

Vaš život je u ovom trenutku duboko isprepleten sa drugima. Bilo da je to u vašem ljubavnom životu ili se odnosi na vaš tim na poslu, u junu ćete shvatiti da će vam dobar rad sa drugima doneti najveću radost i uspeh. Međutim, ova energija je suptilna. Zato budite pažljivi i znaćete kako da postupite.

Vaša intuicija će takođe biti pojačana ovog meseca, posebno ako ste na raskrsnici. Neka vas vodi do informacija koje su vam potrebne za donošenje najboljih odluka.

Vodolija

Tarot karta meseca: Trojka pehara

Oblast sreće: Prijateljstva

Vaši pravi prijatelji će doći za vas ovog meseca, dok će lažni prijatelji nestati. To je tvoj skriveni blagoslov. Zato budite pažljivi kada se družite sa ljudima kako biste mogli da ih posmatrate i svoje reakcije na njih. Na ovom putu čekaju duboki uvidi.

Ovo će takođe biti mesec skrivene sreće za vas. Uradite šta treba, a za ostalo ne brinite. Sve će doći tačno u pravo vreme!

Freepik
 

Ribe

Tarot karta meseca: Deset pehara

Oblast sreće: Porodica

Ribe, vaši voljeni i porodica su istaknuti kroz vašu tarot kartu za jun. Uverite se da provodite kvalitetno vreme sa njima. Ljubav je uvek prioritet, čak i ako ceo svet teži da više ceni kulturu gužve. Možete da požurite i još uvek imate ljubavne odnose sa onima koji su važni. Nije ni ili.

Sve dok imate na umu ovu poruku, krstarićete kroz ovaj mesec bez problema. Kosmičke struje će se pobrinuti da prepreke budu uklonjene sa vašeg puta, piše Your Tango.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike