Veliki godišnji horoskop za Ribe za 2024. sa porukama za svaki mesec: Verujte svojoj intuiciji i bićete na vrhu!

10.12.2023

10:20

0

Autor: K. O.

Iskoristićete poplavu emocija da pokažete veću kreativnost i još veću koncentraciju

Veliki godišnji horoskop za Ribe za 2024. sa porukama za svaki mesec: Verujte svojoj intuiciji i bićete na vrhu!
Copyright Profimedia

Ribe u 2024. čekaju veliki izazovi i emocije, ali znamo da imate odlučnost i volju da se nosite sa tim! Možda se osećate malo osetljivo, ali pogodite šta? Nećete odustati – bićete spremni da uskočite u ring i spremni da preuzmete sve što vam život baci.

Ove godine, moraćete da verujete svojoj intuiciji i bićete na vrhu!

Horoskop za Ribe (rođeni od 20. februara do 20. marta) za 2024: Uskladite vibracije!

Na samom vrhuncu! Dolazak Plutona u Vodoliju za vas neće biti šetnja parkom. U 2024. godini vaša podsvest više nije prepreka. Ali odlučuje da vam baci stare rane ili strahove koje ste zatrpali pravo u lice (pa, vredelo je kopati, zar ne?). Ipak, vi ste Riba, a anksioznost vam je poznata teritorija, tako da nećete dozvoliti da vas lako ometaju. Naprotiv, iskoristićete ovu poplavu emocija da pokažete veću kreativnost i još veću koncentraciju. Dobro odigrano!

Ljubavni horoskop za Ribe za 2024. - Usponi i padovi

Ljubav je u vazduhu, i da, biće intenzivnih trenutaka – da li ste spremni za neku vatrenu strast? Ali ne brinite, ostatak godine bi mogao biti pomalo neravan, sa usponima i padovima u svim oblastima života. Ponekad ćete biti na istoj talasnoj dužini kao i vaš partner, a ponekad se može osećati kao da ste uhvaćeni u vihoru. Ali ne bojte se, ljubav sigurno nije mrtva!

U svakom slučaju, imate svoj tim na koji se možete osloniti kada stvari postanu teške.

Pixabay
 

Kako ćete se snaći sa svojom porodicom i prijateljima?

Ove godine ste na nogama i vaši najmiliji će sigurno moći da računaju na vas! Biće tu i kad postane gusto, čak i ako život postane haotičan i lud. Zapamtite, i vaši voljeni vam čuvaju leđa, pa nemojte oklevati da sa njima podelite svoje borbe i pobede – niste sami na ovom putovanju!

Poslovni horoskop za Ribe za 2024. - Uspeh čeka!

Prema horoskopu Riba za 2024, morate da se vežete jer će to biti izazovna vožnja! Ali sa planetama kao što su Jupiter, Saturn, Merkur i Mars u vašem uglu, uspeh je nadohvat ruke. Vaše briljantne ideje mogu pokvariti neke sitnice, ali imate istrajnost i motivaciju da prevaziđete sve prepreke.

I pogodite šta? Vaš naporan rad će se mnogo isplatiti!

Finansijska predviđanja za Ribe za 2024. – Budite disciplinovani!

Moraćete da budete oprezniji u narednih 12 meseci, plus, moraćete da naučite da bolje upravljate svojim finansijama. Nije u pitanju prepuštanje svim svojim željama, ponekad ćete morati samo da sačekate. Tokom 2024. ne zaboravite da ograničite svoju potrošnju i kupovine.

Freepik
 

Zdravstvena predviđanja - Stres će vas preplaviti

U 2024. možda nećete biti život i duša zabave, ali ste fokusirani i odlučni. Saturn vam čuva leđa, gura vas da ostanete disciplinovani i ozbiljni u pogledu svojih ciljeva. Naravno, možda ćete morati da poštujete neka stroga pravila, ali hej, naporan rad se isplati! Samo zapamtite da pronađete ravnotežu i da ne pregorite – pravite pauze, opuštajte se i pazite i na sebe!

Predviđanja iz meseca u mesec:

Januar - Dobar početak

Ovaj početak godine je superohrabrujući. Imate uzbudljive projekte, prijatno vreme sa porodicom, a na profesionalnom planu ste motivisani, a vaše inicijative su podržane. Šta više možete tražiti?

Februar - Ljubav je lepa

U ovom mesecu ljubavi emocije su na vrhuncu. Uprkos pomalo preteranoj ljubomori, vaše veze su intenzivne i posebno duboke.

Mart - Bolje zajedno

Osećate želju da se posvetite. Srce vam kuca brže, ali se ne plašite ideje da imate dugoročne perspektive i projekte zajedno. Štaviše, moguće su dobre finansijske vesti. To vam daje još više materijala za sanjanje.

April - Mesec bogat emocijama

Samci će ovog meseca imati sjaj. Ako tražite ljubav, oštrim okom, možda ćete je pronaći krajem meseca. Na poslovnom planu, pripremite se, jer retrogradni Merkur ne pomaže, uprkos vašoj odlučnosti.

Profimedia
 

Maj - Dobre vesti

Naporno se trudite da popravite malu finansijsku grešku, a oko 13. očekuje vas prijatno iznenađenje, više na strani vaših aktivnosti... I to su uvek dobre vesti!

Jun - Vaše srce vlada vašim umom

Uprkos tome što ste uporni i odlučni na poslu, potrebno je da date mnogo od sebe, jer u stvarima srca, nalet emocija zapljuskuje sve na svom putu. Imate samo jednu stvar na umu, a to je voljena osoba!

Jul - Leto ljubavi

Još jedan mesec u kome će ljubav pobediti sve. Sa letom razmene postaju primamljivije, a želja gori. Samce čeka nekoliko značajnih susreta.

Avgust - Posao ide dobro

Leto vam pruža priliku da se zbližite sa svojom porodicom, posebno udaljenim članovima. Ako ste na poslu, nadam se da je period spor, jer vas čeka malodušnost.

Septembar - Hrabar povratak

Ako na početku meseca ima dosta pomirenja (ako je potrebno), do kraja meseca, Venera u Škorpiji vas čini nežnijim i senzualnijim. Više volite da koristite svoje telo nego reči. Na profesionalnom planu, povratak ide dobro, a vi savladate svoje predmete.

Oktobar - Slušajte sebe

Romantika i posvećenost su u vazduhu. Osećate se sigurno sa svojim partnerom ili trenutnom simpatijom. U svom profesionalnom životu, ili se fokusirate na suštinske stvari, ili idete putem promene. Na vama je da sledite svoj instinkt.

Novembar - Stižu komplikacije

Vaši ljubavni odnosi se loše okreću, ali vi ne radite ništa i ostajete fokusirani na sebe. Na sebe i na svoju karijeru. Jer na tom frontu stvari postaju komplikovane. Morate da se suočite sa protivnicima, a znamo kako vam se to ne sviđa.

Decembar - Ništa ne ide dobro

Ljubav je i dalje veoma burna ovog meseca. Teška odluka ili zbunjujuća vest će uzdrmati vaš kraj godine. I stvari se neće poboljšati na strani vaših projekata i aktivnosti. Barem možete računati na podršku svoje porodice i prijatelja.

Unsplash
 

Vaš najsrećniji mesec u 2024.

Maj obećava da će biti blistav na mnogim nivoima. U ljubavi šarmiraš koga hoćeš; tvoja harizma čini čuda. Vaši odnosi su nežni i kvalitetni, što vam daje priliku da napredujete i napunite baterije. Što se tiče aktivnosti, optimizacija i uspeh su na dnevnom redu, tako da samo napred!

Planete vaše godine:

Neptun - Uran - Jupiter

Jupiter će biti od velike pomoći ove godine. Uz njegovu podršku i uticaj, možete se nadati da ćete evoluirati, pa čak i dodati neke pobede svom rezultatu. Ova planeta uspeha i ekspanzije će takođe povećati vaše samopouzdanje. Dodajte tome Neptun, koji vas inspiriše gomilom ideja, i Uran, koji vam daje hrabrost da ih izrazite i sprovedete, i zaista, mislim da možemo reći da će 2024. učiniti da rastete i transformišete se, piše astrofun.com.

Šta čeka ostale znake Zodijaka u 2024. godini možete pročitati u našem velikom godišnjem horoskopu.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike