Danas Saturn konačno izlazi iz svog sagorevanja i donosi transformaciju i novi početak: Šta to znači za vaš znak Zodijaka

18.03.2024

13:20

0

Autor: K. O.

Kako ga možete maksimalno iskoristiti

Danas Saturn konačno izlazi iz svog sagorevanja i donosi transformaciju i novi početak: Šta to znači za vaš znak Zodijaka
Copyright Freepik

Danas, 18. marta Saturn izlazi iz sagorevanja posle 40 dana, što označava potencijalnu promenu i transformaciju. Od 11. februara 2024. Saturn je postao zapaljen jer je došao u neposrednu blizinu Sunca u znaku Vodolije.

U vedskoj astrologiji, sagorevanje je fenomen koji se javlja kada se planeta previše približi Suncu, gubeći pri tome svoje osnovne atribute. Saturnov prelazak iz faze sagorevanja simbolizuje period potencijalne promene i transformacije za sve nas.

Ovo sugeriše vreme intelektualnog istraživanja, nekonvencionalnog razmišljanja i globalnog ujedinjenja.

Hajde da istražimo kako će ovaj porast Saturna uticati na svaki horoskopski znak.

Saturn izlazi iz sagorevanja posle 40 dana 18. marta, evo kako možete da ga maksimalno iskoristite.

Freepik
 

Ovan

Saturnov uspon iz sagorevanja podstiče oživljavanje posvećenosti. Promenićete svoje mišljenje o svom radnom mestu, odustajući od starih ciljeva koji više nisu potrebni. Ovaj nebeski prelaz učiniće vas prizemljenim i praktičnim, inspirišući vas da pažljivo razmislite o tome šta vas čini srećnim. Bićete nagrađeni novootkrivenom jasnoćom i sposobnošću da izgradite čvrst temelj za svoju karijeru.

Bik

Vaša uverenja i vrednosti će doživeti metamorfozu. Bićete vođeni putem samorefleksije, gde ćete možda morati da preispitate svoje ideje i odbacite ona samoograničavajuća uverenja koja su nadživela vašu svrhu u vašem rastu. Ovaj tranzit je poziv da proširite obim svojih akademskih interesovanja ili čitate knjige sa duhovnim značenjem. Ipak, dva osnovna elementa koje treba zapamtiti su uzdržanost i strpljenje.

Blizanci

Verovatno ćete doživeti drastične transformacije u svom privatnom životu, kao što su ljubav, novac ili duboka uverenja. Ovo vreme je možda najbolje da promenite stare načine i započnete novo putovanje unutrašnjeg ja sa višim emocionalnim i duhovnim podmlađivanjem. Ovo vas postavlja na put istraživanja novih ideologija, upuštanja u putovanje znanja ili čak traženja putovanja na daleka mesta da biste otvorili svoj um i formirali jasniju percepciju o sebi.

Rak

Možda ćete doći do tačke preispitivanja osnova najličnijih odnosa i na taj način osvetliti navike koje više nisu od pomoći za njihov rast. Ovaj boravak je signal neizbežnog ispitivanja, koje će otkriti nezdrave veze ili neravnoteže u postojećim sindikatima i pružiti šansu za njihovo razrešenje. Ipak, ovo nije proces jednostavnog raspadanja; nego deluje kao stimulator ponovnog stvaranja i transformacije.

Freepik
 

Lav

Verovatno ćete ponovo razmisliti o ravnoteži između posla i privatnog života jer će vas Saturnova disciplina podstaći da usvojite strukturiraniji način života, koji uključuje redovne zadatke i obaveze. Ovo se može videti u zahtevu za boljim upravljanjem, težnji za delotvornošću ili ponovnom brigom za sebe. Zapamtite koliko je važno da ne dozvolite da vas teret prekomerne odgovornosti nadvlada i zadržite uravnoteženu tačku gledišta. Ovo je odlično vreme za samce da uđu u dugoročnu vezu.

Devica

Ovo je vreme da budete strukturiraniji i sistematičniji u kreativnim projektima, roditeljstvu i romantičnim vezama. Vreme je za razum i objektivnost, pokušavajući da ne donosite ishitrene odluke, već da sagledate stvari koje su važne na duge staze. Ovo je vreme da usporite, procenite svoj život i napravite potrebne promene. To zahteva istrajnost, samodisciplinu i odgovornost, ali takođe daje šansu za samousavršavanje i lični rast.

Vaga

Ovo je period sve većeg interesovanja za porodicu i tradiciju vaših predaka. Radeći to, bićete primorani da se suočite sa svim mogućim unutrašnjim problemima u porodičnoj strukturi i postavite čvrstu emocionalnu osnovu. Takav period može biti izvor porodičnih poteškoća ili obaveza, ali ovaj period može poslužiti i kao šansa da lično rastete i uspostavite jaču matičnu bazu. Izaberite stabilnost i posvećenost.

Škorpija

Ovo je vreme da poboljšate svoje komunikacijske veštine i da se naviknete na nova pravila učenja. S druge strane, može se pojaviti i mogućnost pogrešne komunikacije i tumačenja, ali budite spremni da se nosite sa njima. Ova faza se takođe može okarakterisati istraživanjem nečijeg identiteta i uloge porodice. Možda biste želeli da preduzmete korake u svom ličnom životu kako biste stvorili bolju osnovu obnavljanjem veza sa porodicom.

Profimedia
 

Strelac

Ovo je vreme da razmislite, disciplinujete i restrukturirate svoj život. Pogledajte da još jednom preispitate svoj budžet i dugoročne ciljeve. Vreme je ekonomičnosti, stoga ćete verovatno naučiti disciplinovaniji pristup u rukovanju novcem. Možda ćete naići na finansijsku blokadu, ali možete je prevazići svojom strašću i preciznim planiranjem. Dugoročno, to će osigurati finansijsku sigurnost i stabilnost. Zaronite dublje u strukturirana iskustva učenja.

Jarac

Iako ćete možda osetiti obnovljeni osećaj svrhe i odlučnosti tokom ove sezone, takođe će vas verovatno naterati da preuzmete stvari u svoje ruke i unesete pozitivne promene u svoje živote. Ovo može biti vreme dubokih promena, gde se stari putevi i obrasci puštaju, a put ka novom početku je očišćen. Što se tiče zdravlja, trebalo bi da vodite računa o svom fizičkom blagostanju tokom ovog perioda. Napravite prave izbore i razvijajte zdrave životne navike.

Vodolija

Vreme je da skinete staru kožu i otkrijete sebe u potrazi za unutrašnjim mirom i pretragom duše. Ovo će biti prilika da se suočite sa svojim najdubljim strahovima, otpustite ono što vas je opterećivalo i krenete u avanturu samootkrivanja. Saturnova moć vam ovde pomaže da steknete kvalitete discipline i istrajnosti, podstičući vas da se hrabro i odlučno borite sa svojim unutrašnjim demonima. Shvatite da ste sami odgovorni za svoje postupke.

Profimedia
 

Ribe

Ovaj period će doneti zatvaranja u vezi sa nekim ključnim elementima vašeg života. Ovo je vreme preispitivanja i revizije vašeg društvenog kruga i učešća u zajednici. Unesite zrelost i odgovornost u međusobne odnose i povežite se sa autentičnim ljudima oko sebe. Budite samodisciplinovani i radite na svojim snovima sa planom koji će vas dovesti do cilja. Suočite se sa svojim najvećim strahovima i razvijte novi nivo isceljenja i duhovnog razvoja, piše hindustantimes.com.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike