Nećete ih prepoznati: Četiri znaka Zodijaka koji ovog marta pronalaze sreću na neočekivanim mestima

09.03.2024

10:20

0

Autor: V. I.

Drastično će odstupiti od svoje svakodnevne rutine

Nećete ih prepoznati: Četiri znaka Zodijaka koji ovog marta pronalaze sreću na neočekivanim mestima
Copyright Profimedia

U brzom tempu savremenog života, često se zanemaruje važnost pronalaženja sreće u malim stvarima. Kroz horoskopske prognoze, mnogi traže smernice za svoje putešestvije ka zadovoljstvu i blagostanju. Ovog marta, četiri znaka Zodijaka suočavaju se s neočekivanim putevima ka sreći, otkrivajući skrivene tajne koje leže u suprotnostima, odustajanju od uobičajenih obaveza, traženju izazova i uživanju u trenucima zadovoljstva.

Bik: Neobična srodna duša

Dragi Bikovi, naći ćete sreću u konfrontaciji. Svi znamo da vam je prijatno da budete tvrdoglavi i da odbijate da se pomerite, ali biće nešto u vezi sa ovim protivnikom što vam se čini kao da vam je srodna duša. Druga polovina ali sa suprotnim stavovima. Lakmus-papir koja vam pomaže da ne samo artikulišete svoj stav o nečemu, već koja iznosi i pomaže da razumete njegove kontrapunktove.

Vaš najfrustrirajući kvalitet može biti vaše odbijanje da raujjasnite problem, ali ovaj susret će vam dati kristalno jasno mišljenje i uverenja. Kada budete u mogućnosti da raspravljate na ovom višem nivou, neke emocije će biti uklonjene. Videćete lepotu u fokusiranju na logiku i susretu sa istim na ravnom terenu.

Profimedia
 

Blizanci: Uživanje u lenjosti

Vaša neočekivana sreća dolazi od toga što ćete reći "ne“. Uvek ste tako zauzeti, uklapate svaki poslednji poziv u svoj raspored, ali ovog meseca ćete unapred planirati da budete lenji. Bukiranjem određene količine sati posvećenih tome da ne radite apsolutno ništa, daćete sebi izgovor da kažete ne tom umrežavanju, zabavi na koju ste ionako previše umorni da idete.

Svi i svja nemaju pravo na svaki trenutak slobodnog vremena u vašem životu. Možete provesti celu subotu gledajući filmove, a da ne perete veš i ne sređujete kuću. Šta god da se čini neproduktivnim, oslonite se na to. Vaše baterije će konačno moći da se napune. 

Profimedia
 

Devica: Igrajte se, iako ćete izgubiti

Device, bićete najsrećniji gubitnik ovog meseca. Znamo da to zvuči svetogrdno, ali radićete (i uživati) u nečemu takmičarskom samo nadmetanja radi. Trčite trku i uđite poslednji. Sedite za slot-mašinu i igrajte dok vam ne ponestane gotovine. Uradite nešto u čemu nećete pobediti i uživajte u tome kako izgleda završiti zadatak bez porazne težine sopstvenih očekivanja.

Ne dolazi sve u životu sa visokim ulozima. Nećete živeti ili umreti držeći visok rezultat . Ali mogli biste da se zabavite najbolje moguće u poslednje vreme.

Profimedia
 

Jarac: Nagradite svoj trud šopingom

Vaša sreća ovog meseca, dragi Jarčevi, dolazi od trenutnog zadovoljstva. Poznati ste po svom strpljenju, po svom pragmatizmu, po svojoj finansijskoj stabilnosti, ali ovog meseca zažmurite na svoj štedljivost i slupajte bar deo ušteđevine. Vidite li par cipela u prodavnici? Novu knjigu u vitrini? Smešni šešir na Instagramu? Pogledajte samo kako je dobar osećaj reći sebi "može“. Ne kažemo da idite da kupite kuću ili najskuplji auto na Sajmu automobila - prepustite se zadovoljstvu da kupite neku sitnicu koja vas neće naterati da bankrotirate. Uživajte u tretiranju sebe plodovima svog rada. Ta vaš plata nije predviđena da bude uramljena i okačena na zid. 

Freepik
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike