Konačno će živeti punim plućima: Dva znaka Zodijaka će doživeti izobilje pre nego što se završi sezona Riba

15.03.2024

10:20

0

Autor: V. I.

Prihvatite oberučke bogatstvo koje su vam zvezde namenile

Konačno će živeti punim plućima: Dva znaka Zodijaka će doživeti izobilje pre nego što se završi sezona Riba
Copyright Freepik

Obilje je ispunjenje. Nisu to zadovoljene samo vaše potrebe, već  je vaša šolja zaista prepuna dobrote, prilika i više neverovatnog nego što ste ikada mislili da je moguće. Međutim, da biste živeli životom u izobilju, potrebno je prvo zaceliti ranu oko nedostatka ili oskudice u kojoj se plašite da izgubite ono što ste zaradili ili dobili.

Još uvek možemo da osetimo čari ovomesečnog mladog Meseca u Ribama, a vi ćete konačno moći da odbacite te rane i shvatite da ste uvek bili dostojni svega što tražite.  

Ribe su horoskopski znak koji predstavlja jedinstvo, najdublje snove i svrhu vaše duše. Ova energija vas ponovo povezuje sa onim što treba da radite i doživite u ovom životu, što će vas uvek voditi do vašeg najvećeg obilja. Mlad Mesec radi svoju magiju, jer ste ohrabreni da vidite gde nešto počinje u vašem životu ili šta želite da pokažete svoje namere da stvorite u novom lunarnom ciklusu.  

Ovo je vreme da stvorite prostor za razmišljanje, da sebi date ono što vam je najpotrebnije i da se okupate u slatkoj tami magične Lune. Zakoračite u blistavost samopoštovanja i postavite svoju nameru da ispoljite život koji je najbogatiji koji možete zamisliti.  

Freepik
 

Dva horoskopska znaka će doživeti beskrajno obilje pre nego što se sezona Riba završi 19. marta 2024. 

Vodolija  (20. januar - 18. februar) 

Energija Riba upravlja vašom kućom sopstvene vrednosti i finansijskog bogatstva, što vam može pomoći da shvatite kako će život koji kreirate odražavati samo vas. U ovom prostoru, pošto su Ribe veoma emotivan vodeni znak, morate biti sigurni da kopate duboko kako biste bili sigurni da nema straha oko drugih koji vas vide drugačije nego što vidite sami sebe.

Ovo se može manifestovati kao strah od izražavanja vaših potreba ili želja jer sumnjate kako će to biti primljeno. Kada zaista znate koliko vredite, onda se ponašate kao magnet, privlačeći prilike i obilje direktno u svoj život.  

U vreme mladog Meseca u Ribama, Saturn je bio u ovom horoskopskom znaku, a pridružila mu se i Venera koja je sada u Ribama. Dok mlad Mesec donosi novi početak, Venera predstavlja teme ljubavi, finansija i nekretnina, dok vam Saturn može pomoći da prevaziđete neke od tih noći duševnih trenutaka. Ideja ovde je da učite iz svoje prošlosti kako biste mogli da otelotvorite veću ljubav prema sebi, što će uvek dovesti do toga da budete u mogućnosti da postavite više ciljeve za ono što ćete dobiti.  

Mlad Mesec u Ribama favorizuje nove finansijske poduhvate, zahteve za povišicama, lične poslove ili neočekivani novčani poklon. Šta god da vam dođe u ovom trenutku, biće direktan rezultat vaših prošlih akcija i izbora jer je Saturn prisutan. Ključno je da sebi date vremena da obradite i razmislite o tome šta se trenutno dešava u vašem životu, posebno ako ste se nedavno osećali napregnuto ili izazvano, jer osnovni razlog može biti vaša samopoštovanje. 

Nemojte se plašiti da rizikujete pod ovom mesecom, posebno sa ovim lunarnim ciklusom u Ribama koji se završava pomračenjem Meseca u septembru. Postoje brojne mogućnosti i promene na horizontu, ali saznanje šta zaslužujete da dobijete i kako treba da budete tretirani će postaviti ton za sve što možete da manifestujete.  

Freepik
 

 

Rak (21. jun - 22. jul) 

Mlad Mesec u znaku Riba dostigao je vrhunac u vašoj kući sreće i obilja, što je ovo učinilo posebno snažnom pojavom za vas. Protekla godina bila je za vas posebno izazovna dok ste prolazili kroz poslednje lekcije Plutona u Jarcu, naglašavajući teme veza i ljubavi.

Koliko god se energija ove godine pomerila i veliki deo prošlosti je iza vas, i dalje ste osećali kao da se oblak nadvija nad vama. Ovde se ne radi o intuiciji u pogledu onoga što sledi, već o strahu od nade i poverenja da je najgore iza vas.  

Kako Mlad Mesec u Ribama aktivira ovu oblast vašeg života , trenutak koji ste čekali konačno dolazi. To je oslobađanje od hiljadu briga koje su vam opteretile ramena, ali vam donosi i nove mogućnosti. Zbog lekovite prirode ove lunacije, konačno ćete moći da verujete novostima koje dolaze sa nadom kako biste mogli da iskoristite svaki trenutak.  

Dok Ribe upravljaju srećom i izobiljem za vas, one takođe pokreću teme finansija, putovanja, obrazovanja i duhovnosti. Imati mlad Mesec u sektoru vašeg života koji zaista predstavlja nove početke znači da ste pozvani da drugačije gledate na život. Promenićete način na koji pristupate situacijama i izaći ćete iz kolotečine u kojoj ste bili, videći da vas univerzum poziva na nešto više.  

Do ostatka ovog meseca pristupite sa radoznalošću i poverenjem. Pokušajte da nađete ravnotežu između tihih trenutaka brige o sebi kako biste jednom zauvek rešili te strahove tako što ćete se vratiti poslu da živite svoj život. Ne morate više da postojite u režimu preživljavanja. Umesto toga, pozvani ste da zakoračite u ono što znači istinski napredovati.  

Prestanite da tražite razloge zašto to neće raditi - bilo da je u pitanju veza, želja za putovanjem ili praćenje određenog programa. I počnite da uviđate da se ceo univerzum zaista zaverava da vam pomogne da uzdignete vas i vaš život kako biste mogli da živite u izobilju. Budite hrabri pod ovom lunacijom, rizikujte i verujte u pravcu u kom vas vaša duša vodi jer je ovo samo početak sve lepote koju univerzum ima, piše Your Tango. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike