Sve što dodirnu, pretvara se u blago: Žene rođene na ove datume imaju sudbinu da postanu bogate pre ili kasnije

26.11.2023

13:20

0

Autor: K. B.

Prema rečima poznatog numerologa Ane Halk, žene rođene na određene datume nose u sebi izuzetnu snagu i nezavisnost, te se često smatra da su predodređene za prosperitet.

Sve što dodirnu, pretvara se u blago: Žene rođene na ove datume imaju sudbinu da postanu bogate pre ili kasnije
Viktorija Bekam - Copyright Profimedia

Postoji fascinantna povezanost između ovih žena koje, kako se čini, doslovno dodiruju zlatnu nit života. Njihov život je ispunjen lepotom, uspehom, težnjama ka budućnosti, a svaki njihov korak pretvara se u nešto dragoceno.

Nije slučajnost što većina ovih izuzetnih žena deli isti datum rođenja, prema tumačenju numerologa poput Ane Halk. Ona ističe da ove žene poseduju snažnu karakteristiku – neustrašivost. Ne samo da su nezavisne, već se suočavaju s izazovima bez problema, uživajući u popularnosti u društvu. One su vredne i retko osećaju umor, budući da su sinonim za energiju. Posebno je zanimljivo što nemaju problem s nametanjem svojih stavova kada su u pravu, čineći ih neustrašivima. Muškarci često gaje ljubomoru prema njima, jer ove dame izgleda lako postižu ono za što drugi moraju ozbiljno uložiti napor.

Profimedia
 

Numerolog Ana Halk tvrdi da se ova izuzetna energija krije iza datuma rođenja 4, 7, 8, 11, 13, 17, 19, 25, 29 i 31, naročito ako su rođene u znaku Ovna, Bika, Lava ili Škorpije, kako navodi u članku za Astrotalk.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike