Najbitniji dani u martu za svaki horoskopski znak: Jedan dobija zaostali honorar, drugi ponudu za brak

04.03.2024

13:20

0

Autor: V. I.

Olovku u ruke i zaokružite svoj najbitniji dan u kalendaru

Najbitniji dani u martu za svaki horoskopski znak: Jedan dobija zaostali honorar, drugi  ponudu za brak
Srećni dani u martu - Copyright Profimedia

Mart je mesec koji simbolizuje prelaz iz zime u proleće na severnoj hemisferi, donoseći sa sobom obnovu energije i prilike za nove početke. Ovaj mesec nudi jedinstvene mogućnosti i izazove za svaki horoskopski znak, obećavajući promene koje mogu uticati na lični rast, profesionalni napredak i međuljudske odnose.

Dajemo vam pregled najboljih dana u martu za svaki znak Zodijaka, kada su zvezde posebno naklonjene i mogu doneti sreću i pozitivne promene.

Ovan: 10. mart

Ovnovi, vaša ogromna energija i želja za akcijanjem biće u punom zamahu 10. marta. Iskoristite ovaj dan da biste započeli veliki posao koje ste dugo odlagali a onda samo čekajte da vam pred noge padnu plodovi vašeg uspeha.

Profimedia
 

Bik: 22. mart

Na ovaj datum vaša strast prema lepoti i uživanju u životu biće naročito naglašena. Ovaj dan je idealan za ulaganje u lično zadovoljstvo i uživanje u sitnicama koje život znače. Počastite sebe odlaskom u neki nov restoran ili na masažu.

Blizanci: 15. mart

Na današnji dan mogao bi da vas preplavi talas kreativnosti i želje da se izrazite. Iskoristite ovaj dan za kreativne projekte ili za prenošenje inovativnih ideja u delo. Sve čega se dotaknete, pretvoriće se u zlato.

Rak: 6. mart

Početak marta pokazuke da je vaša potreba za emocionalnom sigurnošću ogromna. Ovo je idealan dan da provedete vreme sa porodicom ili da u svoj dom unesete neki detalj koji će mu dati vaš posebni pečat. Zvezde kažu da zaljubljeni možda dobiti i ponudu za brak.

Lav: 29. mart

Kraj meseca Lavovima donosi neodoljivu harizmu i moć ubeđivanja. Zato, iskoristite ovaj datum da upoznate ljude koji mogu da vam postanu korisni kontakti ili pokažete da ste spremni da postanete glavni u aktuelnim projektima na poslu.

Profimedia
 

Devica: 18. mart

Drage Device, 18. mart vam donosi priliku za ono što najviše volite da radite - detaljnu analizu i organizaciju. Dan je savršen za planiranje ili započinjanje novih, zdravih navika. To znači da isako je polovina meseca, možete da počnete s dugoodlaganim odlaskom na rekreaciju.

Vaga: 25. mart

Vage, vaša prirodna sklonost ka harmoniji i ravnoteži biće naglašena krajem meseca. Iskoristite ovaj dan da rešite nesuglasice s pratnerom ili problematičnim kolegom ili da se umetnički izrazite jer će vam to doneti osećaj smiraja.

Škorpija: 13. mart

Sredinom marta vaš intenzitet i strast mogli bi biti naglašeni. Ovaj dan je idealan za duboko istraživanje podsvesti  ili za pokretanje transformacionih procesa. Ako ste se razmišljali da li da idete na hipnozu ili drugi vid psihoterapije, sada je prai trenutak za to.

Profimedia
 

Strelac: 4. mart

Dragi Strelčvi 4. mart ćete možda osetiti neopisivu želju za istraživanjem. Iskoristite ovaj dan za kraće putovanje ili izlet, a ako vam obaveze to ne dopuštaju, potrudite se da naučite nešto novo.Sredinom meseca će vam se otvoriti karte zašto je ovo bilo bitno da uradite.

Jarac: 17. mart

Ovaj datum vam donosi fokus i disciplinu potrebnu za postizanje vaših ciljeva. To je savršeno vreme za fokusiran rad i postizanje konkretnih rezultata.Nije isključeno da će vam tog dana uslediti novčani dobitak za neke davno urađene poslove.

Vodolija: 8. mart

Vodolije, vaša originalnost i inovativnost će doći do izražaja 8. marta. Iskoristite ovaj dan da započnete neobične projekte ili da se družite s istomišljenicima. Čak bi bilo dobro da se učlanite u neki klub jer će vam ti ljudi kasnije tokom meseca pomoći u osmišljavanju genijalnog projekta.

Ribe: 20. mart

Prolećna ravnodnevica donosi duboku emocionalnu i duhovnu obnovu. Ovo je dan za introspekciju, meditaciju i povezivanje sa svojim unutrašnjim svetom. Isključite telefon i uradite digitalni detoks. Okrenite se u potpunosti sebi i svojim potrebama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike