Nedeljni horoskop od 4. do 10. marta: Škorpione očekuje finansijsko poboljšanje, Vodolije da se drže proverenih pravila

04.03.2024

10:20

0

Otkrijte šta vas čeka ove nedelje prema astrološkim prognozama

Nedeljni horoskop od 4. do 10. marta: Škorpione očekuje finansijsko poboljšanje, Vodolije da se drže proverenih pravila
Copyright Freepik

Ovan

Sada je vreme da obratite pažnju na korisne informacije koje vam mogu pomoći u rešavanju poslovnih pitanja. Iskusni pojedinci mogu vam pružiti vredne sugestije, čak i ako zvuče apstraktno. Ne odbacujte ideje bez prethodnog razmatranja. Ako težite poboljšanju odnosa sa voljenom osobom, važno je pokazati razumevanje za njene kriterijume, izbegavajući da razlike u mišljenju stvaraju emocionalnu distancu.

Bik

Vaš pozitivan stav i sposobnost da prenesete stvaralački impuls na svoju okolinu olakšavaju ostvarivanje planova. Izbegavajte nepotrebne finansijske rizike i povremeno preispitajte svoju ulogu u odnosima. Povedite računa o porukama koje dolaze od bliskih osoba, a u ljubavnim odnosima budite skromni i pažljivi.

Blizanci

S vremena na vreme, suočavanje s teškoćama može biti ključno kako biste pokazali zrelost pred izazovima. Oslonite se na intuiciju i zajedno s bliskom osobom pronađite rešenja za ljubavne dileme.

Freepik
 

Rak

Korisne informacije koje dobijate od nekog saradnika mogu značajno pomoći u pravilnom procenjivanju poslovnih mogućnosti. Zajednički dogovori predstavljaju pozitivan iskorak u poslovnom ili privatnom kontekstu. Nemojte se ustručavati izražavanja potisnutih osećanja, a pažnja i poseban gest prema partneru doprinose zajedničkoj sreći.

Lav

Vaše odlučne odluke donose uspeh u poslovnim namerama. Sada je vreme da sprovedete u delo ono što ste ugovorili u prethodnom periodu. Nema potrebe za raspravama s neistomišljenicima, fokusirajte se na svoje ciljeve. Osećaj sigurnosti u ljubavnom životu prati ljubavne događaje koji obećavaju srećan rasplet.

Devica

Saradnja s kolegama može doneti uspešno rešavanje važnih pitanja. Podstičite zajedničke dogovore i udruživanje sa različitim ljudima. Jasnije izražavanje vaših ideja o finansijskim zahtevima važno je za poslovni napredak. U ljubavnom odnosu, važno je delovati pozitivno i podsticati promene koje unapređuju zajednički život.

Vaga

Ako primetite nedostatak interesa od strane nekog saradnika, to bi moglo dovesti do kraja saradnje i gubitaka. Raznolike informacije izazivaju zabrinutost, ali važno je ne dopustiti da promene raspoloženja utiču na postizanje ciljeva. Emocionalna stabilnost je ključna.

Freepik
 

Škorpion

Imate dobar predosećaj i uspeh vam se nalazi nadohvat ruke. Najviše će vas obradovati finansijsko poboljšanje i bolji materijalni standard. Ne samo da imate dobre poslovne procene već dobijate i novi broj pristalica, tako da u većini situacija prolazite lakše ili bolje od drugih. Nalazite se na emotivnoj prekretnici i rado prihvatate razne izazove. Ljubavni događaji koje naslućujete imaju svoju neobičnu draž i ispunjavaju vas pozitivnim raspoloženjem.

Strelac

Potrudite se da uspešno sprovedete sve svoje ideje i planove u delo. Važno je da pored sebe imate osobu od poverenja i tim proverenih saradnika za koje vas vezuju zajednički interesi. U ljubavnom odnosu, nemojte uzaludno pokušavati da promenite partnerovo ponašanje ili da menjate tok stvari koje ne zavise od vaše volje.

Jarac

Prolazite kroz različite faze stvaralačkog raspoloženja i stalo vam je da sebi obezbedite optimalne uslove. Obratite pažnju na reakciju bliže okoline, jer ponekad ne želite da prihvatite komentare koje doživljavate kao oštru kritiku. U odnosu sa ljubavnim partnerom često preuzimate aktivnu ulogu i spremni ste da promenite neke zajedničke navike koje vas sputavaju. Instiktivno umete da prepoznate pravi momenat i dobar ritam.

Freepik
 

Vodolija

Situacija oko vas deluje vrlo promenljivo i teško je precizno predvideti nečiju reakciju ili odgovor. Bolje je da se držite proverenih pravila i da izbegavate bilo koju vrstu rizika. Odložite neke naporne obaveze dok ne dobijete bolje uslove ili za naredni period. Obradovaće vas postupak nekih bliskih prijatelja. Nalazite se u fazi emotivnog uzleta, tako da odnos sa partnerom doživljavate kao ostvarenje svojih „slatkih snova“. Prepustite se svojim osećanjima.

Ribe

Potrebno je da osmislite dobar plan i da ostanete dosledni u svakoj fazi sprovođenja, posebno kada se nalazite pred saradnicima kada vas osporavaju. Nakon dužeg poslovnog ubeđivanja situacija će se promeniti u vašu korist, ali moraćete da ostanete uporni i dosledni. Preplavljeni ste različitim mislima i emocijama, tako da pažljivo odmeravate dobru priliku u kojoj možete da izrazite sve svoje ranovrsne želje. Partner vas iskreno podržava i podstiče na aktivnu ulogu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Astrolook

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike