Ljubavni horoskop od 26. februara do 3. marta: Škorpija gubi emotivnu kontrolu, Ribe očekuje nova romansa

26.02.2024

19:20

0

Astrolog Ana Rakić tumači ljubavne aspekte za ovu nedelju

Ljubavni horoskop od 26. februara do 3. marta: Škorpija gubi emotivnu kontrolu, Ribe očekuje nova romansa
Copyright Profimedia

Ovan

Iako vaš profesionalni život može biti uspešan, ljubavna sfera možda neće sjati jednako. Tiho priželjkujete pažnju od jedne posebne osobe, ali niste sigurni hoće li se to ostvariti. Savet je da dozvolite osobi koja vam se dopada da vodi brigu o vama. Poznajete tu osobu, i sada je pravi trenutak za vašu povezanost.

Zauzeti će uživati u periodu sa svojim partnerom, a druga polovina ovog vremena donosi spontane susrete sa osobom koja vam se tajno sviđa.

Ovaj period je ključan za one u vezama, jer ćete rešiti dugotrajan problem. Ljubavnu sreću možete postići samo ako verujete u zajednički angažman na tom polju.

Ako dugo niste izlazili, prihvatite poziv za druženje. Opustite se i setite se razloga zbog kojih ste prijatelji od mladosti.

Bik

Osećate radost zbog stvari koje volite. Očekuju vas prijatna okupljanja bez prevelike pompe, s opuštenim atmosferama sa dragim ljudima. Sve vam se čini mogućim. Bićete otvoreni i imaćete poverenja u one koji vas vole. Zadovoljstvo je prisutno.

Blizanci

Ovo je srećan period za ljubavni život. Takođe, povoljan je za samoproučavanje i istraživanje dubljih nivoa problema u odnosima koji su obično teški za razumevanje. Neki će se fokusirati na istraživanje duhovnih ili kulturoloških tema, tražeći istinu zajedno i otkrivajući svet u paru kroz "kraljevstvo ljubavi". To može uključivati ljubavi na daljinu, romantična putovanja ili istraživanje sa nekim ko živi daleko.

Rak

Ako ste na putovanju, mogli biste doživeti ljubav iz snova. Oni koji ne putuju, razmenjivaće lepe ideje sa drugom stranom. Poverenje u vezama će se ojačati, a samci će tražiti svoj ideal. Ništa drugo neće dolaziti u obzir.

Profimedia
 

Lav

Ako osećate potrebu za donošenjem važnih odluka u emotivnom životu, sačekajte strpljivo i ostavite stvari onakvim kakve jesu. Zvezde vam nisu naklonjene, pa je moguće da će vaši planovi ići "pogrešnim" putem ili se neće ostvariti onako kako želite. Strpljenje, razumevanje i promišljanje će vam pokazati najbolje trenutke za sprovođenje tih odluka.

Devica

Vodite dinamičan život i često se nalazite u zanimljivom društvu. Prijatne emocije, pažnja i nežnost dodaju pozitivan impuls vašem raspoloženju. Najveće zadovoljstvo želite u ljubavnom životu i odnosu sa bliskom osobom. Atmosfera ljubavi, iskrena razmena emocija i bliski kontakti imaju poseban šarm koji vas pokreće na akciju. Kada se ljubavne kockice slože u zajedničku sliku, sve postaje lakše. Sentimentalna nota koju partner unosi u vaš zajednički život prija vam, a trenuci romantike i uzavrelih strasti deluju kao poseban izazov. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju vas zanimljivi kontakti, blistavi trenuci u ljubavnoj romansi sa nekim posebnim.

Vaga

Porodični izazovi će značajno zauzeti vašu pažnju u privatnom životu. Oni u vezama će balansirati između partnera i porodice, ali odnos sa voljenom osobom može malo škripiti. Samci će ostati kod kuće.

Škorpion

Skloni ste čestim promenama raspoloženja i gubljenju emotivne kontrole. Možda preterujete sa emotivnim potrebama i subjektivno ocenjujete ponašanje partnera. Da biste postigli zajedničku sreću, učinite sve što je potrebno da fascinirate blisku osobu. Ne dozvolite da vam nedostaju romantičnost i nežnost. Emotivna slabost ili oduševljenje koje osećate prema nekome ukazuje na dobar predznak, bez obzira na razumski glas. Učinite nešto posebno kako biste doprineli zajedničkoj sreći. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju vas zanimljivi kontakti i susreti.

Freepik
 

Strelac

Ako ste u vezi, usaglašavanje oko važnih stvari biće moguće sa bračnim ili emotivnim partnerom. Iako možda nećete moći provoditi toliko vremena koliko biste želeli, vreme provedeno na drugim aktivnostima koristiće oboje, donoseći dugoročnu korist. Potrebna vam je podrška i razumevanje od strane voljene osobe, što neće uvek biti dostupno, ali će u ključnim trenucima biti tu. Rad na ostvarivanju zajedničkih ciljeva biće olakšan u ovom periodu.

Ako ste slobodni, biće vam izazovno pristupiti osobi koja vas privlači. Kada se odlučite, mogli biste otkriti da ta osoba ima interes za nekog drugog ili je tek započela vezu. Nakon toga, možete postati cilj osobe koja je u vama zaljubljena, ali vam to neće biti privlačno.

Jarac

U ovom periodu možete razmišljati o promenama u izgledu koje će pozitivno uticati na suprotni pol. Očekuje vas prijatan susret sa Vagom ili Vodolijom. Zauzeti će biti obasipani pažnjom partnera. Nemojte sumnjati u motive voljene osobe, već prihvatite pažnju koja vam se pruža.

Duboko u sebi želite da nova veza u kojoj se nalazite traje. Krajem ovog perioda moguće su sumnje kod partnera u iskrenost vaše ljubavi, i od vas će se očekivati da donesete odluku o tome kako dalje.

Ako ste u braku, moguće je neočekivano putovanje za praznike. Slobodni, razmislite pre nego što započnete novu vezu. Krajem ovog perioda čeka vas ugodno druženje sa starim prijateljima.

Vodolija

Planirate promene u izgledu koje će unaprediti vašu privlačnost suprotnom polu. Uživaćete u susretima sa nekim kome je stalo do vas. Pokažite emocije tokom praznika i posebnih prilika. Ako ulazite u nove ljubavne priče, budite iskreni i otvoreni u izražavanju svojih namera.

Zauzeti su zalutali u plamenu ljubavi, ali trebaju porodičnu podršku. Nemojte dopustiti da se bližnji osećaju zapostavljenima.

U ovoj fazi, pažljivo analizirate ponašanje partnera i osećate da vam nešto nedostaje emotivno. Trudite se da ispunite očekivanja partnera koji uvek želi više od vas. Slobodni mogu očekivati novu ljubavnu romansu.

Freepik
 

Ribe

Imaćete totolano različita interesovanja tokom dužeg perioda, a posebno vam prija nečija pažnja i prisustvo. Pokažite, pri susretima sa voljenom osobom svoje emocije i ne ustežite se pred praznike ili nekim dobrim povodom da budete romantični. Ako ulazite u nove ljubavne priče, procenite kakve su vam mogućnosti i onda otvoreno izrazite svoje namere.

Zauzete osobe su izgubljene u ljubavnom plamu, a potrebne ste porodici. Nemojte da se bližnji osećaju zapostavljenima.

U ovoj fazi u kojoj se nalazite često vrlo lično procenjujete partnerovo ponašanje. Stalno vas prati osećanje da vam neko uskraćuje emotivno zadovoljstvo ili mogućnost da se ostvarite na ljubavnom planu. Vaš partner uvek očekuje više od vas, te se potrudite sada ispunite njegova očekivanja. Slobodne osobe očekuje nova ljubavna romansa.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Astrolook

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike