Februar donosi blagoslov koji se dešava jednom u 140 godina, a dva znaka Zodijaka biće posebno nagrađena

18.01.2024

19:20

0

Autor: K. O.

Dobrota će konačno biti nagrađena

Februar donosi blagoslov koji se dešava jednom u 140 godina, a dva znaka Zodijaka biće posebno nagrađena
Copyright Unsplash

Tokom januara formirao se moćan trigon koji pomaže da se stabilizuju sve poslovne prilike koje za pozadinu imaju stvaranje progresa u poslovanju.

Ovaj trigon će se većini manifestovati kroz osobe rođene u znaku Jarca, dok će Jarčevi sasvim neočekivano za okolinu prihvatiti saradnju s nekom neuobičajenom osobom za njih.

Takođe, ovo je način da univerzum stavi u pogon energije koje će doneti razvoj za sve koji su svojom dobrotom to i zaslužili.

A kada uđemo u februar ovaj trigon će biti jače aktivan nego u januaru, a uz njega dolazi jedan jako redak aspekt.

Ovaj aspekt se pokazuje samo jednom u ovom, a potom polovinom narednog veka i sa sobom nosi snažnu stabilizaciju poslovanja i ljubavi, kao i skidanje prepreka koje su do sada dobre osobe stopirale od ostvarenja stvari za dobrobit sebe i drugih ljudi.

Profimedia
 

Saturn u Ribama deliće dobre vibracije s Jupiterom u Biku i tako polako donositi jasnoću za ostvarenje ciljeva na kojima smo godinama radili. Uz aktivan zemljani trigon, ovaj aspekt stvara energiju da se napokon aktiviraju nove generacije i pokrenu promene.

Za sve zemljane znakove ovo će biti jako dinamičan mesec, ali bi Jarac i Strelac mogli da osete konstruktivan pritisak zbog njihovih vladajućih planeta koje su u harmoničnom odnosu.

Osećaj prosperiteta, naime će biti na ramenima Riba i Bikova i delovaće da će većina kroz njih u toku ovog meseca biti na neki način nagrađena, piše Atma.hr.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike