Nedeljni horoskop od 22. do 28. januara: Lav ima priliku za poslovni napredak, Ribe moraju da prihvate najteže okolnosti

22.01.2024

10:20

0

Otkrijte šta vam zvezde poručuju za ovu januarsku nedelju

Nedeljni horoskop od 22. do 28. januara: Lav ima priliku za poslovni napredak, Ribe moraju da prihvate najteže okolnosti
Copyright Profimedia

Ovan

Vaša energičnost i odlučnost čine da se ističete, ali ponekad ova karakteristika može izazvati različite reakcije među saradnicima. Preporučuje se da se ponašate umerenije kako biste izbegli negodovanje. U skladu sa vašim težnjama, trudite se da unapredite porodične odnose i pružite više radosti svojim najbližima. Raduje vas toplina i razumevanje koje dobijate od porodice.

Bik

Važno je postaviti jasan plan i dosledno ga sprovoditi kako biste prevazišli izazove u poslovnom okruženju. Ostanite uporni i dosledni, posebno kada nailazite na osporavanje od strane saradnika. Iako vas preplavljuju različite misli i emocije, pažljivo birajte trenutak za izražavanje svojih želja. Imate podršku partnera, što vam dodatno daje motivaciju za aktivnu ulogu u životu.

Blizanci

Dobijanje korisnih informacija od nekoga vam pomaže da bolje procenjujete poslovne mogućnosti. Razmatranje zajedničkih dogovora doprinosi pozitivnom razvoju važnih poslovnih i privatnih interesa. Otvoreno izražavajte svoja potisnuta osećanja i namere, pridajući pažnju i podršku partneru za zajedničku sreću.

Rak

Vaš dobar predosećaj i uspeh u finansijskom pogledu donose vam radost. Poslovne procene su tačne, stičete nove pristalice i lako se nosite sa situacijama. Emotivno se nalazite na prekretnici i spremni ste za nove izazove. Ljubavni događaji imaju poseban šarm i ispunjavaju vas pozitivnom energijom.

Profimedia
 

Lav

Iako informacije koje imate možda nisu uvek potpuno pouzdane, izazovi koje susrećete predstavljaju priliku za poslovni napredak. Važno je balansirati stvaralački impuls sa zajedničkim interesima kako biste postigli veću poslovnu afirmaciju. Povremene oscilacije u ponašanju ili raspoloženju mogu biti izazovne, posebno u ljubavnom odnosu.

Devica

Brinete zbog novih događaja na poslovnoj sceni, ali uz dodatnu upornost, pokazaćete da imate efikasna rešenja. Ostanite dosledni svojim rezultatima i izbegavajte širenje loših glasina u privatnom životu. Pokažite svoje slabosti samo pred porodicom i bliskim osobama.

Vaga

Vaše ideje zahtevaju širu podršku, ali uz angažman i podršku, možete ostvariti sve što želite. Okupite osobe od poverenja jer sjajno funkcionišete u partnerstvu. Svoje zamisli lako prenosite na blisku osobu i slobodno izrazite svoje potrebe. Nastavite negovati zajedničku sreću.

Škorpion

Pozitivnost i angažman na različitim poljima pomažu vam u ostvarivanju planova. Prepoznajte svoj stvaralački impuls i kreativnu energiju koje prenosite na okolinu. Izbegavajte nepotrebne novčane rizike i pokažite više skromnosti u ponašanju. Oslonite se na intuiciju i pažljivo osluškujte poruke bliskih osoba.

Profimedia
 

Strelac

Iznenadne promene na poslovnoj sceni, deluju kao dodatni psihološki pritisak i zahtevaju da imate dobru koncentraciju kako biste se na vreme prilagodili očekivanjima. Ponekad je teško uskladiti različita interesovanja i afinitete koji vas prate, ali u ime zajedničke sreće sve je moguće. Vaša lična sreća proističe iz unutrašnje potrebe, da se sve lepe misli i topla osećanja uvek dele ili razmenjuju sa bliskom osobom.

Jarac

Postoje važni ciljevi koje možete da ostvarite u raznim fazama ili na neki zaobilazan način. Stalo vam je da osmislite dobru poslovnu strategiju na osnovu koje ćete uspešno realizovati ono što ste zamislili. Važno je da se ponašate dovoljno promišljeno u proceni pravih vrednosti. Očekuje vas pozitivan obrt u ljubavnom životu, partner će vas iznenaditi na neki poseban i lep način. Prepustute se svojim osećanjima da vas vode.

Vodolija

Vi ste ispred drugih i to za veliki korak. A to je zato što umete tačno da predvidite nečiju reakciju ili odgovor u poslovnim pregovorima. Jasno vam je da savremeniji pristup zajedničkim temema ili interesima donosi dugoročniji uspeh. Postavljate suviše stroge kriterijume pred voljenu osobu, ali vaš podsticaj ume i da deluje blagotvorno na više načina. Emotivni izazovi ponekad predstravljaju dobru priliku da se profiltrira zajednički odnos.

Profimedia
 

Ribe

Ponekad treba prihvatiti one najteže okolnosti, kako biste sebi i drugima dokazali da ste dovoljno dorasli pred najrazličitijim izazovima. Oslonite se na svoju intuiciju. Uz blisku osobu sve možete da prevaziđete na dobar način, neka vas pravilno doziranje mudrosti, emocija i strasti navedu na zajednička ljubavna rešenja.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Astrolook

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike