Od danas je mladi Mesec u Jarcu: Došlo je vreme da hrabri pođu dalje

11.01.2024

13:20

0

Usudite se da budete drugačiji

Od danas je mladi Mesec u Jarcu: Došlo je vreme da hrabri pođu dalje
Copyright Freepik

Astrolog Jelena Ivanović objašnjava zašto je ovaj period odličan da izađete iz zone komfora i prepustite se stvaralačkoj energiji, upoznavanju novih kreativnih ljudi i obnavljanju učmale seksualne energije.

Profimedia
 

Razvijajte talente

Mlad Mesec u Jarcu 11. januara 2024. godine je u trigonu sa Uranom. Vreme je za napuštanje zone komfora kako biste napravili mesta za pozitivne promene i probali nove stvari.Hm.. da li ste spremni za ovaj izazov?!

Mlad Mesec podstiče na nezavisnost i vredan rad. Ovaj Mlad Mesec, uz podršku drugih planetarnih aspekata, pruža idealnu priliku za razvoj sopstvenih talenata i isprobavanje novih pristupa. Vreme je kada hrabrost i inicijativa mogu doneti značajne rezultate i uspehe, otvarajući mogućnosti za stvari koje ste prethodno možda oklevali da pokušate.

Mlad Mesec u Jarcu, koji se događa danas, 11. januara 2024. godine, na 20°44’ Jarca, karakteriše značajan trigon s Uranom. Osim toga, posebno jak uticaj imaju tri dodatna harmonična aspekta između Marsa, Jupitera i Saturna.

Novo poglavlje

Sunce u konjunkciji sa Mesecom označava jedan kraj i jedan početak novog 28-dnevnog ciklusa. Više energije i inicijative.Dakle, Mlad Mesec u januaru 2024. godine nudi idealnu šansu za započinjanje novog poglavlja, preusmeravanje ili preuzimanje inicijative. Ovo je trenutak za razmatranje i preispitivanje ustaljenih obrazaca ponašanja i verovanja, te za istraživanje inovativnih puteva ka daljem razvoju i napretku ka smislenijem životu.

Freepik
 

Izađite iz zone komfora

Aspekt Mladog Meseca u trigonu s Uranom donosi energiju punu dinamike, napredak i uzbuđenje. Smanjuju se unutrašnje barijere, a raste svest o važnosti izražavanja vlastite autentičnosti s većim samopouzdanjem. S manje ograničenja, većom autonomijom i otvorenijim, avanturističkim stavom. Možete se odvažiti da izađete iz svoje zone komfora, preuzeti rizike i istraživati nove mogućnosti.

Nove navike, novi prijatelji

Sa dolaskom Mladog Meseca, vaša intuitivna moć i stvaralačka imaginacija dosežu vrhunac, otvarajući put ka preokretima i primamljivim prilikama. Promene se mogu odviti brže nego što očekujete, ali neće uneti zbrku i nemir. Ovo je optimalan period za uspostavljanje novih prijateljstava, posebno sa pojedincima koji se izdvajaju svojom originalnošću ili dolaze iz različitih kulturnih sredina. Aspekt takođe favorizuje inovativni duh, istraživačke poduhvate u nauci, razvoj u tehnološkom sektoru, IT, internetu, kao i astrologiji. Ovo je takođe prilika da se odvojite od zastarelih navika i oslobodite se monotonih ili odmažućih odnosa.

Talas pozitive i entuzijazma

Energija Marsa u harmoniji s Jupiterom donosi talas pozitivne energije, pokretačku snagu i entuzijazam. Ovaj aspekt zna doneti srećnije i uspesnije poduhvate, često kao plod iskrenih namera, samopouzdanja. Pojačan seksualni nagon i privlačnost stvaraju povoljan ambijent za ljubavne susrete ili osveženje već postojećih odnosa.

S dolaskom Mladog Meseca, vaša intuitivna moć i stvaralačka imaginacija dosežu vrhunac, otvarajući put ka preokretima i primamljivim prilikama. Promene se mogu odviti brže nego što očekujete, ali neće uneti zbrku i nemir. Ovo je optimalan period za uspostavljanje novih prijateljstava, posebno sa pojedincima koji se izdvajaju svojom originalnošću ili dolaze iz različitih kulturnih sredina.

Aspekt takođe favorizuje inovativni duh, istraživačke poduhvate u nauci, razvoj u tehnološkom sektoru, IT, internetu, kao i astrologiji. Ovo je takođe prilika da se odvojite od zastarelih navika i oslobodite se monotonih ili odmažućih odnosa.

Freepik
 

Pojačan seksualni nagon i privlačnost

Energija Marsa u harmoniji sa Jupiterom donosi talas pozitivne energije, pokretačku snagu i entuzijazam. Ovaj aspekt zna doneti srećnije i uspešnije poduhvate, često kao plod iskrenih namera, samopouzdanja. Pojačan seksualni nagon i privlačnost stvaraju povoljan ambijent za ljubavne susrete ili osveženje već postojećih odnosa.

Izdržljivost i čelična volja

Mars u skladu sa Saturnom budi u vama snagu izdržljivosti i čeličnu volju, što vas pomaže da se uhvatite u koštac sa najzahtevnijim ciljevima. Ovaj spartanski pristup donosi preciznost i praktičnost, pretvarajući svaki vaš korak u ozbiljan napredak. Strpljivo ka svojim ambicijama, postavljajući čvrst temelj za naredna postignuća.

Donosite odluke bitne za budućnost

Jupiter u harmoniji sa Saturnom, ravnoteža i staloženost, nudi vam sigurnost u širenju vaših perspektiva. Sa ovim aspektom, optimizam se susreće s realnošću, što vam omogućava da mudro birate i donosite odluke koje će oblikovati vašu budućnost. Posvećenost i marljiv rad su vaši saveznici na putu do ostvarenja velikih ciljeva, a istovremeno, ova energija stvara i plodno tlo za rast kroz promišljene investicije i poslovne dogovore. Lični razvoj napreduje kroz nove odnose i edukaciju, obogaćujući vaš život novim iskustvima i znanjima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike