Ko zrači, a ko mrači? Kakvi su znaci Zodijaka kada malo popiju

14.09.2023

13:27

0

Autor: K. O.

Ne može se sa svakim u kafanu

Ko zrači, a ko mrači? Kakvi su znaci Zodijaka kada malo popiju
pexels-helena-lopes-3921976 - Copyright Pexels

Neki znakovi Zodijaka pokazuju različite osobine i ponašanja kada popiju malo alkohola, prema tumačenjima astrologa. Dok su neki sjajno raspoloženi i odlično se zabavljaju, postoje i oni koji potonu u mrak, pa mogu i drugima da pokvare raspoloženje.

Evo kako se ponašaju pod uticajem alkohola:

Ovan

Ovnovi su prijateljski nastrojeni i vole izlaske. Pod dejstvom alkohola, obilaziće ljude i proveravati da li se svi dobro zabavljaju. Ako primete da nije tako, rado će vas častiti pićem dok se svi ne usklade sa njihovim nivoom. Ovnovi su osobe koje će podići atmosferu, čak i kada ste loše volje.

Bik

Bikovi se smatraju najvernijim znakom Zodijaka, i uvek su uz vas bez obzira na okolnosti. Kada vam je potreban dobar navigator za noć, Bik je pravi izbor. Ipak, budite oprezni jer alkohol može pojačati njihovu tvrdoglavost. Ako im se ne svidi vaš plan za veče, ostaće dosledni svom mišljenju, čak i kad je reč o alkoholu.

Unsplash
 

Blizanci

Blizanci predstavljaju znak dvojnosti, pa je ponekad izazovno piti s njima jer ne podnose neodlučnost. Morate tačno znati šta radite te noći jer Blizanci neće ostati na istom mestu dugo. Vole promene i dinamične aktivnosti.

Rak

Rakovi su emotivni i često reaguju sa mnogo emocija, što može učiniti izlazak i konzumiranje alkohola s njima prilično komplikovanim. Mogu se iznenada promeniti od sjajnog raspoloženja do vrištanja na barmena. Pijenje s njima zahteva razumevanje njihove osetljive prirode.

Lav

Lavovi postaju ekstrovertni pod uticajem alkohola i često ne sputavaju svoje mišljenje, bez obzira na to koliko može biti oštro ili uvredljivo. Oprez je potreban kada pokušavate postaviti Lava na njegovo mesto, jer su prirodni lideri.

Devica

Device su obično tihi perfekcionisti koji mogu biti pronađeni na kraju bara, pijući vino sami nakon napornog radnog dana. Nisu najbolji partneri za izlazak, jer vole elitna mesta i urednost.

Pexels
 

Vaga

Vage su odlični partneri za izlazak jer vole druženje i zabavu. Takođe su dobri posrednici i mogu smiriti konflikte u društvu.

Škorpija

Škorpije se brzo opuštaju uz alkohol i obično ne zadržavaju svoje emocije. Mogu biti vrlo otvoreni i iskreni, što može biti i dobro i loše.

Strelac

Strelci su brzi jezikom, pa treba paziti na izraze u pijanom stanju. Alkohol i bes nisu dobra kombinacija s njima.

Unsplash
 

Jarac

Jarčevi su prilagodljivi i mogu se zabavljati u svim situacijama. Ne opterećuju se previše detaljima i vole opuštenu atmosferu.

Vodolija

Vodolije su promenljive ličnosti koje se pod uticajem alkohola mogu promeniti iznenada. Treba paziti na izraze oko njih.

Ribe

Ribe pokazuju najintenzivnije emocije pod uticajem alkohola, pa treba biti pažljiv s njihovim promenama raspoloženja. Oni vole spontanost i prirodne tokove večeri.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike