Džabe ih zovete, neće se javiti: Četiri znaka koji žele da ih ostavite na miru do kraja novembra

15.11.2023

19:20

0

Autor: V. I.

Svakome je nekad potrebno da se odmori od telefona, društvenih mreža i drugih ljudi

Džabe ih zovete, neće se javiti: Četiri znaka koji žele da ih ostavite na miru do kraja novembra
Copyright Profimedia

Čak i najdruštvenijim horoskopskim znacima s vremena na vreme je potreban odmor od ljudi. Neće uvek biti raspoloženi za izlazak s prijateljima i zabavu, niti da uostanu prekovremeno na poslu. Ponekad više vole svoj prostor. Više vole mir i tišinu. Evo znakova Zodijaka koji žele da budu ostavljeni na miru d kraja ovog meseca

Ovan: Punite baterije u samoći

Želite da ostanete sami ovog meseca jer vam je baterija na društvenim mrežama pri kraju. Umorni ste od toga da sve svoje vreme provodite sa drugim ljudima. Umorni ste od nošenja lažnih osmeha i pretvaranja da ste dobro raspoloženi kada sve što želite je da odete kući i odete na spavanje.

Freepik
 

Ovog meseca zapamtite da vam je dozvoljeno da odbijete sve planove i ostanete kod kuće. Ne morate da budete tu za sve koji traže vaše društvo. Ponekad morate da izaberete samoću. Morate sebi dati malo prostora da se možete opustiti i napuniti svoje baterije. Ako želite da budete sami, to je sasvim u redu. Dozvoljeno vam je da to i javno priznate.

Rak: Fokus na sopstvene potrebe

Vaš život je u poslednje vreme bio užurban, pa bi vam dobro došlo malo mira i tišine. Mogli biste iskoristiti nekoliko dana, ili nedelja, kada vas drugi ne uznemiravaju, gde možete da se usredsredite samo na ono što želite. Iako vam inače ne smeta da činite usluge drugima, prilično ste blizu tačke preloma.

 
Profimedia
 

Predugo ste trčao okolo, pokušavajući da budete tu za sve i svakog. Vreme je da budete tu za sebe. Vreme je da napravite korak unazad i opustite se bez brige za sve oko sebe. Do kraja ovog meseca je sasvim u redu je ako želite da budete sami. U redu je ako želite da se fokusirate na sopstvene potrebe - za promenu.

Blizanci: Umorni od skrivanja

Želite da ostanete sami ovog novembra jer niste bili baš najbolje raspoloženi u poslednje vreme - i umorni ste od skrivanja svog neraspoloženja. Umorni ste od pretvaranja da je sve u redu. Umorni ste od lažiranja osmeha i smeha kada patite iznutra.

Profimedia
 

Samo želite da budete ostavljeni da biste mogli da obradite svoje neprijatne emocije i da nastavite sa njima. I to je u redu! Ne morate svaki budni trenutak provoditi u blizini drugih ljudi. Iako ste društveni znak, to ne znači da svi ostali imaju pravo na svaku sekundu vašeg slobodnog vremena. Možete da koristite svoje vreme onako kako želite. Možete ga potrošiti sami na sebe.

Škorpija: U redu je da isključite zvono na telefonu

Želite da budete sami ovog novembra jer jednostavno niste raspoloženi da se bavite ljudima. Čak i u vašim najboljim danima, druženje može biti stresno, a to vas u poslednje vreme zaista ne zanima. Zapamtite, u redu je da ostavite telefon na "mute". Ne morate da odgovarate na poruke čim se pojave na ekranu.

Pexels
 

Ne morate da pristajete na planove sa prijateljima kada vas pozovu. Iako ne želite da se zauvek izolujete, u redu je da ostanete kod kuće neko vreme. U redu je da se odmorite od ljudi kada su vas pod stresom. U redu je da vam treba malo vremena za sebe. To vas ne čini lošom osobom. To vas čini čovekom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike